Obavijesti

News

Komentari 208

'Uspješne žene seksualni život nemaju i kastriraju muškarce'

'Uspješne žene  seksualni život nemaju i kastriraju muškarce'
1

Seksolog i psihoanalitičar svojim je izjavama o uspješnim ženama u emisiji '8.kat' šokirao javnost. Rekao je da žene vole muškarce jer žele njihov organ koji nemaju

VIDEO

Slovenski seksolog i psihoanalitičar Roman Vodeb svojim je izjavama o uspješnim ženama u emisiji Danijele Trbović '8.kat' šokirao javnost. Tema emisije koja je na HTV-u prikazana u ponedjeljak bili su uspješni i slobodni muškarci. 

- Žene koje misle da vole muškarce, one žele njihov organ koji nemaju. Ta želja je nesvjesna, ona se formira u tri, četiri godine, kada djevojčica napušta majku i želi se udati za oca - šokirao je Vodeb i dodao kako je ženama novac zamjena za muški spolni organ. 

- Novac nije novac, novac je simbol muškog spolnog organa. Žene vole novac, ne zato što mogu kupiti neke užitke, nego na simboličkom nesvjesnom nivou - objasnio je svoje tvrdnje.

Rekao je i da su žene s feminizmom kastrirale muškarce.

- U tom društvu imate nekakve funkcije, imate možda više love od muškaraca i na taj način kastrirate muške - rekao je i dodao da muškarci moraju biti dominantni jer imaju aktivan organ.

- Žena ima 'evo me, lijepa sam, imam neku nemoć, atraktivna sam za tebe'. Ako žena ima neka postignuća, da je direktorica, ona je falična, ona plaši muškarce. Osjećamo se kao 'ti imaš dužeg nego ja'. Alfa žene ne postoje, one nemaju seksualni život, one se samo 'kurče s nekom djelatnošću' -  zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa