Obavijesti

News

Komentari 88

Užas: Ograda je probila auto, našli dio noge i stopalo vozača

Užas: Ograda je probila auto, našli dio noge i stopalo vozača
5

Nesreća na A1: Teške i po život opasne ozljede zadobio je vozač BMW-a X5 nakon što je udario u ogradu autoceste. Vatrogasci su rezali lim da ga izvuku. Na operaciji je

VIDEO

U stravičnoj prometnoj nesreći na autocesti A1 kod tunela Sv. Marko kod Karlovca u srijedu oko 10 sati teško je i po život opasno ozlijeđen albanski državljanin koji je vozio BMW X5 albanskih registracijskih oznaka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

On se kretao u smjeru Karlovca i po izlasku iz tunela izgubio je nadzor nad automobilom, sletio s kolnika i udario u zaštitnu ogradu autoceste.

Kako doznajemo na mjestu nesreće, ograda je nakon udara probila karoseriju vozila i vozača teško ozlijedila, odsjekla mu je desnu nogu na dva mjesta. Na mjesto nesreće vrlo brzo su stigli vatrogasci, Hitna pomoć i policija. Vatrogasci su rezali lim kako bi oslobodili unesrećenog vozača, a za to vrijeme su mu djelatnici Hitne pomoći pružali prvu pomoć i davali mu infuziju. Ozlijeđeni muškarac je cijelo vrijeme bio pri svijesti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:11

Nakon što su ga uspjeli oslobodili hitno su ga prevezli u Opću bolnicu Karlovac, a nakon toga su pretraživali smrskano vozilo kako bi pronašli njegovu odsječenu nogu. Ubrzo su u unutrašnjosti vozila pronašli nogu i stopalo, te ih hitno prevezli za muškarcem u bolnicu gdje je podvrgnut operaciji. Kirurzi će mu pokušati prišiti nogu i stopalo natrag.

Kako doznajemo od primariusa dr. Vladimira Bauera ozlijeđeni muškarac se još uvijek nalazi na operaciji, te ne može dati nikakve prognoze, tek da se radi o izrazito teškom oštećenju, a liječnici ulažu sve napore za pozitivan ishod.

POGLEDAJTE VIDEO:   

Strava na A1: Probio ogradu, vatrogasci su izvlačili vozača Reporter: Andreja Thomas

Posted by 24sata on 4. siječnja 2017

Suvozač nije ozlijeđen ali je u potpunom šoku 

Osim vozača u vozilu se nalazio i suvozač koji u nesreći nije zadobio nikakve ozljede. Nakon nesreće je bio u potpunom šoku i nije imao snage išta reći o samoj nesreći.

Zbog ove prometne nesreće promet se do 13 sati odvijao otežano, jednim trakom u oba smjera autoceste. Na mjestu događaja policija je vršila očevid koji se utvrđuje uzrok ove stravične nesreće, a pretpostavlja se da je uzrok neprilagođena brzina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!