Obavijesti

News

Komentari 88

Užas: Ograda je probila auto, našli dio noge i stopalo vozača

Užas: Ograda je probila auto, našli dio noge i stopalo vozača
5

Nesreća na A1: Teške i po život opasne ozljede zadobio je vozač BMW-a X5 nakon što je udario u ogradu autoceste. Vatrogasci su rezali lim da ga izvuku. Na operaciji je

VIDEO

U stravičnoj prometnoj nesreći na autocesti A1 kod tunela Sv. Marko kod Karlovca u srijedu oko 10 sati teško je i po život opasno ozlijeđen albanski državljanin koji je vozio BMW X5 albanskih registracijskih oznaka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

On se kretao u smjeru Karlovca i po izlasku iz tunela izgubio je nadzor nad automobilom, sletio s kolnika i udario u zaštitnu ogradu autoceste.

Kako doznajemo na mjestu nesreće, ograda je nakon udara probila karoseriju vozila i vozača teško ozlijedila, odsjekla mu je desnu nogu na dva mjesta. Na mjesto nesreće vrlo brzo su stigli vatrogasci, Hitna pomoć i policija. Vatrogasci su rezali lim kako bi oslobodili unesrećenog vozača, a za to vrijeme su mu djelatnici Hitne pomoći pružali prvu pomoć i davali mu infuziju. Ozlijeđeni muškarac je cijelo vrijeme bio pri svijesti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:11

Nakon što su ga uspjeli oslobodili hitno su ga prevezli u Opću bolnicu Karlovac, a nakon toga su pretraživali smrskano vozilo kako bi pronašli njegovu odsječenu nogu. Ubrzo su u unutrašnjosti vozila pronašli nogu i stopalo, te ih hitno prevezli za muškarcem u bolnicu gdje je podvrgnut operaciji. Kirurzi će mu pokušati prišiti nogu i stopalo natrag.

Kako doznajemo od primariusa dr. Vladimira Bauera ozlijeđeni muškarac se još uvijek nalazi na operaciji, te ne može dati nikakve prognoze, tek da se radi o izrazito teškom oštećenju, a liječnici ulažu sve napore za pozitivan ishod.

POGLEDAJTE VIDEO:   

Strava na A1: Probio ogradu, vatrogasci su izvlačili vozača Reporter: Andreja Thomas

Posted by 24sata on 4. siječnja 2017

Suvozač nije ozlijeđen ali je u potpunom šoku 

Osim vozača u vozilu se nalazio i suvozač koji u nesreći nije zadobio nikakve ozljede. Nakon nesreće je bio u potpunom šoku i nije imao snage išta reći o samoj nesreći.

Zbog ove prometne nesreće promet se do 13 sati odvijao otežano, jednim trakom u oba smjera autoceste. Na mjestu događaja policija je vršila očevid koji se utvrđuje uzrok ove stravične nesreće, a pretpostavlja se da je uzrok neprilagođena brzina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik