Obavijesti

News

Komentari 5

'Valjali smo se po blatu i travi. Pokušao je bježati, nisam dao'

'Valjali smo se po blatu i travi. Pokušao je bježati, nisam dao'
1

Provalnik je bio dosta viši od mene, nisam znao ima li oružje. Tek kasnije mi je došlo pred oči sve što se moglo dogoditi, ali dužnost mi je zaštiti ljude i imovinu, rekao je policajac Cindrić

VIDEO

Scene kao iz filma. U noći 30. listopada trajala je borba između maskiranog razbojnika (37) i policajca PU Brodsko posavske Zlatka Cindrića (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:34

Kolege su mu javile da je u tijeku provala u trgovinu, koja se nalazi preko puta njegove kuće. Istrčao je u trenirci i iza trgovine zatekao maskiranog muškarca, koji je u rukama imao neke stvari koje je uzeo iz trgovine. Iako je tražio da stane i predstavio se kao policajac, muškarac se nije obazirao i počeo je bježati, pa je Cindrić potrčao za njim.


- Sustigao sam ga i uhvatio, ali on se okrenuo i udario me. Govorio mi je razne pogrdne riječi, pa i psovke. Uspio sam ga oboriti na tlo. Valjali smo se po blatu i mokroj travi. Opet mi se nekako izmigoljio i pokušao je bježati, ali ni ja nisam odustajao. S ceste je sve gledala moja supruga, ušla je u kafić i rekla je gostima što se događa. Dvojica suseljana su dotrčala su i pomogla mi da zadržimo maskiranog razbojnika do dolaska kolega policajaca - kazao je Cindrić koji je kolegama predao provalnika. 
Oni su ga uhitili i odveli. 


- Provalnik je bio dosta viši od mene, nisam znao ima li oružje. Tek kasnije mi je došlo pred oči sve što se moglo dogoditi, ali dužnost mi je zaštiti ljude i imovinu - kazao je Cindrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.