Obavijesti

News

Komentari 57

Velika tuga: Obitelji ispratile Božicu (52) i Andreju (39)...

Velika tuga: Obitelji ispratile Božicu (52) i Andreju (39)...
4

Andrejina majka Emilija, zajedno s obitelji, organizirala je zajednički sprovod za svoju kćer Andreju na mjesnom groblju Hodošan kod Čakovca...

VIDEO

Na mjesnom groblju Hodošan kod Čakovca u srijedu su pokopane Božica Mustač (52) i njezina nećakinja Andreja Barić (39) koje je u nedjelju ubio prometni policajac Gorazd Novak (46). Andrejina majka Emilija zajedno s obitelji organizirala je zajednički sprovod za svoju kćer Andreju.

Zbog problema u vezi, Novak je ubio Božicu a nakon toga i Andreju.

Podsjetimo, toga dana Andreja je trebala doći tek u noćnu smjenu u dom, u kojem je radila kao medicinska sestra. Planirala je ručati s tetom u njezinoj kući u Svetoj Mariji kod Čakovca. Parkirale su ispred Božičine kuće, gdje ih je presreo pomahnitali Gorazd, koji ih je zatim hladno smaknuo hicima iz pištolja. On i Božica vezu su godinama skrivali. Gotovo nitko u policijskoj postaji, gdje je ubijena Božica radila 23 a ubojica 20 godina, nije znao da su njih dvoje zajedno.

Božica je radila u računovodstvu, a Gorazd kao prometni policajac. Zadnje tri godine bio je na bolovanju jer boluje od leukemije. Premda su oboje bili slobodni, vezu su odlučili skrivati daleko od pogleda javnosti. Jedna od rijetkih koja je čuvala njihovu tajnu bila je upravo Božičina nećakinja Andreja. Ubojstvu je prethodila gadna svađa među parom. Veza među nekad skladnim i zaljubljenim kolegama počela se raspadati. Gorazd se s time očito nije mogao i želio nositi te se odlučio na očajnički potez - presuditi svojoj ljubavi. Okrutno ubojstvo očito je planirao. Božicu i Andreju na kraju je dočekao pred obiteljskom kućom u Svetoj Mariji.

Drama se odvijala pred očima Andrejina petogodišnjeg autističnog sina iz prvog braka, koji je sjedio u autu kad je Gorazd zapucao.

Gorazd Novak uhićen je i određen mu je istražni zatvor. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"