Obavijesti

News

Komentari 0

Veliki interes struke vlada za natjecanja IdejaX i Young Lions

Veliki interes struke vlada za natjecanja IdejaX i Young Lions
1

U sklopu festivala Dana komunikacija u Rovinju za nagradu IdejaX koja nagrađuje najkreativnije radove bez obzira na vrstu medija ove se godine prijavilo 107 radova...

VIDEO

U sklopu festivala Dana komunikacija koji će se održati od 14. – 17. travnja u Rovinju za nagradu IdejaX koja nagrađuje najkreativnije radove bez obzira na vrstu medija ove se godine prijavilo 107 radova. 

Najveći broj prijava je zabilježen u kategorijama: Telekomunikacijske usluge, Najbolja cjelovita kampanja te Samopromocija i korporativne komunikacije. Radove su prijavile 34 agencije koje su radile na kampanjama za 54 različita oglašivača. 

Pristigle radove za Ideju X komentirao je Siniša Waldinger, predsjednik žirija nagrade: "Veseli nas što je na ovogodišnje natjecanje IdejaX pristiglo 107 radova što predstavlja porast od 25 radova  u odnosu na prošlu godinu. Samim time će posao žirija sastavljenog od 10 iskusnih kreativnih profesionalaca izabranih prema finalnoj rang listi prošlogodišnjeg natjecanja biti još izazovniji i zahtjevniji. 

U svakom slučaju pokušat ćemo u svim pristiglim radovima tražiti onaj misteriozni sastojak X, sveti gral svake ideje koji ju izdiže iznad prosjeka i čini određenu komunikaciju zanimljivom, zabavnom i rado dijeljenom."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na Danima komunikacija ove se godine po prvi puta održava i natjecanje za mlade agencijske profesionalce pod nazivom "Young Lions" pod pokroviteljstvom Erste banke, koji je dio globalnog natjecanja u sklopu kanskog festivala za koje se prijavilo 18 timova iz 12 agencija. Njihov zadatak će biti da u roku od 24 sata osmisle kampanje u kategorijama Print, Cyber i Design, odnosno u 48 sati za kategoriju Film. 

Najbolji od 4 pobjednička tima festival nagrađuje putovanjem na festival CannesLions 2016. Svečana dodjela nagrada Ideja X i Young Lions održati će se u subotu 16. travnja u hotelu Lone u Rovinju.

Sve informacije o Danima komunikacija, cijenama kotizacija i prijavama sudionika mogu se pronaći na internetskoj stranici festivala: http://www.danikomunikacija.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a