Obavijesti

News

Komentari 100

Božo Petrov: Jednostavni smo i za nas obraz nema cijenu...

Božo Petrov: Jednostavni smo i za nas obraz nema cijenu...
7

Most je u petak u Metkoviću održao predizborni skup. Predstavljeni su kandidati za X. izbornu jedinicu koju predvode Božo Petrov, Ivan Kovačić, mlada, ali uspješna solinska poduzetnica Ivana Ninčević...

VIDEO

Slušamo bajke od opcija koje su 20 godina bile na vlasti. Unesrećili su nas i cijelu moju generaciju koja odlazi u druge zemlje. Ne znam od kud im moralno pravo govoriti o sreći kad su nas toliko unesrećili. Poručio bih im da mogu usrećiti mlade i misliti konačno na njih. Jednostavno trebaju napraviti sljedeće: otići iz Hrvatske umjesto nas – poručio je velikim strankama Ante Pranić, gradonačelnik Vrgorca s pozornice u Metkoviću gdje je u petak navečer održan predizborni skup Mosta nezavisnih lista. 

POGLEDAJTE VIDEO

Predstavljeni su kandidati za X. izbornu jedinicu koju predvode Božo Petrov, Ivan Kovačić, mlada, ali uspješna solinska poduzetnica Ivana Ninčević... Upravo je Ivana Ninčević pobrala najveći pljesak progovorivši s čime se sve susrela vodeći svoj Poduzetnički centar Solin, jedini privatni centar takve vrste u Splitsko-dalmatinskoj županiji. 
- U pet godina koliko radimo na noge smo digli godina 300 poduzetnika i obrtnika. Već  pet godina se borim s ovom državom, s uhljebističkim aparatom, s administracijom, institucijama... To je jedan od velikih razloga zbog čega sam se pridružila Mostu. Pet godina borim se sama, dok su drugi poduzetnički centri državni, i centri su za uhljebljivanje. Kada je u javnost je procurila informacija da ću se pridružiti Mostu, u tom trenutku dobila sam toliko prijetnji svih političkih opcija, da će mi slati inspekcije, da mi neće ići tako dobro, da će mi stopirati projekte. Ja vam ne mogu objasniti taj pritisak na mene i moje roditelje. To je bio odlučujući faktor da se pridružim Mostu jer odbijam živjeti u državi u kojoj će me ucjenjivati, nema šanse – kazala je Ivana Ninčević.
Miro Bulj iz Sinja osvrnuo se na opasku kako se previše puta javio za riječ u Saboru, ali kaže da toliko žabokrečine u sustavu ima, i toliko uhljebizma, lopova i nacionalnih veleizdajnika da se, smatra, premalo puta javio. 
- Kao neželjeno dijete preuzeli smo najvažnije resore, to je bio jedini način za promjene. Od nas 19 ostalo nas je 12 i na trenutke smo u saboru izgledali poput ekipe iz filma '12 žigosanih'. Bijes obje velike stranke bio je očit. Oni su postigli kompromis u nadi da će nas slomiti, ali mi nećemo odustati od naših načela – kazao je Mario Klobučić iz Metkovića.
Omiški gradonačelnik Ivan Kovačić naglasio je činjenicu kako su se odnosi prema njima u proteklih godinu dana promijenili te da ih drugačije gledaju i građani, ali i velike stranke. 
- Kampanja će biti drukčija, bit će napada, ne samo na Most već i osobnih napada i vrijeđanja, krenut će napadi i od malih stranaka, ali mi nećemo napadati nikoga. Griješili smo politički, itekako, u komunikaciji s tipovima ljudi koji su se učlanili da bi ostvarili svoje osobne interese. Mi nismo znali pregovarati s razbojnicima. HDZ ne želi s SDP-om iz tko zna kojih razloga, iako dobro surađuju kad je novac u pitanju. SDP neće s HDZ-om iz tko zna kojih razloga, iako dobro surađuju kada je novac u pitanju. Zašto ja ne mogu reći da ne želim ni s jednima ni s drugima, dok su god razbojnici u njihovim redovima. To sam već rekao i opet ću reći - u one tri riči – kazao je Kovačić. 
Božo Petrov je istaknuo kako se oni bore i borit će se za nacionalne interese, dok drugi njihovu borbu smatraju naivnim idiotizmom. 
- Mi smo jednostavni. Za nas obraz nema cijenu. Oni su se naviknuli na drukčije sojeve ljudi, one koji imaju velike riječi i skupa odjela, a magla im je najbolji proizvod. Tako su neki skidali kravate da bi bili što sličniji nama, a onda su skinuli svoj obraz da bi ga prodali drugima. Po prvi puta se trese sustav koji su gradili zadnjih 20 godina i u strahu su smiju li pljačkati. I zato toliko cvile – zaključio je Božo Petrov. 

Budućoj vladi možete ostavljati poruke - OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet
HDZ I MOST, ŠESTA RUNDA

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet

Nakon gotovo šestosatnih pregovora o vladi izaslanstva HDZ-a i Mosta u srijedu su raspravili podijelu resora, Most je najavio da će u četvrtak donijeti konačnu odluku...

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru
MANDATAR VLADE

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru

Konzultacije s izabranim zastupnicima, odnosno predstavnicima stranaka i koalicija o tome kome će predsjednica Republike povjeriti mandat za sastavljanje Vlade trebali bi početi u 12 sati
Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka
USKORO NOVA VLADA

Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da kreće s konzultacijama o sastavljanju Vlade u utorak, čim od DIP-a dobije službene rezultate izbora