VIDEO Putina su pitali tko bi bio bolji predsjednik SAD-a, Trump ili Biden. Iznenadio odgovorom | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 9

VIDEO Putina su pitali tko bi bio bolji predsjednik SAD-a, Trump ili Biden. Iznenadio odgovorom

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je u srijedu da je njegov američki kolega Joe Biden "predvidljiviji" za Moskvu od suparnika Donalda Trumpa, ali da je Rusija spremna "surađivati" s pobjednikom predsjedničkih izbora u Sjedinjenim Državama, tko god on bio. Na pitanje novinara koji bi predsjednik bio bolji za Rusiju, Putin je odgovorio da bi to bio Biden jer je „osoba s više iskustva. Predvidljiv je, on je političar starog kova, rekao je Putin. Odbio je komentirati rasprave koje se u američkoj javnosti vode o Bidenovoj dobi. - Kad sam upoznao Bidena u Švicarskoj, doduše prije tri godine, već se govorilo o njegovoj nesposobnosti, ali ja o njoj ne mogu posvjedočiti. Ono što treba sagledati jest politička pozicija i pozicija sadašnje (američke) vlade koja je izuzetno štetna i pogrešna - dodao je Putin. Moskva će "surađivati s američkim čelnikom kojem američki narod da povjerenje, tko god to bio", istaknuo je.

Pokretanje videa...

Vladimir Putin o Bidenu 01:10

VIDEO Trenutak koji se čekao! Princeza Kate pojavila se na balkonu Buckinghamske palače

LONDON - Kako je i najavila, princeza od Walesa Kate Middleton (42) pojavila sa suprugom, princom Williamom i djecom na paradi Trooping the Colour kojom se slavi rođendan kralja Charlesa III. Prvo su je fotografi snimili tijekom vožnje automobilom u društvu njezine obitelji, a sada je pozirala s ostalim članovima obitelji i na balkonu Buckinghamske palače. Danas je prvi put u javnosti otkako joj je dijagnosticiran karcinom. U sinoćnjoj objavi otkrila je da oporavak dobro napreduje, ali nastavit će s preventivnom kemoterapijom.

Pokretanje videa...

Princeza od Walesa se pridružila kraljevskoj obitelji na balkonu palače 02:26

VIDEO Ljube se dva goluba, ali svaki za svoje navija! Hrvatsko-španjolska ljubav u Berlinu...

BERLIN - Desetak tisuća hrvatskih navijača okupiralo je Berlin. Vatreni će imati gromoglasnu podršku, a fotoreporter Pixsella je među svitom pronašao i jedan zanimljiv par. Utakmicu će gledati Hrvatica Sara i Španjolac Toni, inače supružnici. Iznimno, danas će svatko navijati za svoju zemlju

Pokretanje videa...

Berlin: Strastveni navijači inače supružnici Hrvatica Sara i Španjolac Toni 01:10

VIDEO Španjolski navijači upali među Hrvate pa su iznenadili i skandirali ime Luke Modrića!

BERLIN - Ekipa španjolskih navijača iz Madrida upala je u fan zonu gdje su smješteni hrvatski navijači. Najprije su pjevali španjolske navijačke pjesme, a zatim u jedan glas skandirali: 'Luka Modrić!'. Pjevao je čak i Vicente Lopez, koji je iz Barcelone, ali je pjevao s ostatkom ekipe iz poštovanja prema Modriću.

Pokretanje videa...

Španjolci skandiraju Luka Modrić 00:35

VIDEO Netko je ponovno išarao sliku Franje Tuđmana u Šibeniku

ŠIBENIK- Ponovno je išarana slika prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana u šibenskom naselju Meterize. Ovoga puta netko je desno od Tuđmanova lica napisao malo slovo "d".

Pokretanje videa...

Šibenik: Ponovo išarana slika Franje Tuđmana 00:35

VIDEO Hrvati napravili šou na berlinskim ulicama! Doveli su tamburaše pa pjevali hitove

BERLIN - Hrvatska u subotu igra protiv Španjolske, a naši navijači su sa zagrijavanjem krenuli već u petak. Na tisuće Hrvata okupiralo je Berlin, a baza im je jedan kafić. Doveli su tamburaše i zapjevali najveće hrvatske hitove. Prolaznici su ostali u čudu, stanari iz obližnjih zgrada provirivali kroz prozore. Svi su htjeli vidjeti kakav šou su priredili Hrvati

Pokretanje videa...

Luda atmosfera u Berlinu 08:00

VIDEO Ljubav jedne mame rode! Pogledajte kako štiti svoje ptiće

VIŠKOVCI - Dirljiv prizor mame rode koja se nadvija nad gnijezdom kako bi od jake kiše zaštitila svoje mladunce snimila je profesorica biologije Danijela Slišković iz Osnovne škole Ivana Tišova. Roda je svila gnijezdo tik ispred škole, a učenici ove pernate životinje promatraju s divljenjem. - Roda štiti njihove glave - objašnjavala je učiteljica znatiželjnim učenicima.

Pokretanje videa...

Roda čuva djecu 00:36

VIDEO Njemačka puna navijača, a u fan zoni nema ni žive duše! Pogledajte rigorozne mjere...

BERLIN - Fan zona u Berlinu nalazi se odmah pored najpoznatije gradske atrakcije, Brandenburških vrata. Navijači će imati puno prostora, a moći će uživati i u velikom videozidu. Međutim, ulaz u fan zonu strogo je kontroliran od strane policije, koja detaljno pregledava svakog čovjeka i torbu. Ulaz u fan zonu moguć je samo u određenim terminima.

Pokretanje videa...

Berlin 01:21

VIDEO 'Hrvati, pa vi igrate tek sutra!': Nijemci u čudu, kockice dominiraju ulicama Berlina...

BERLIN - Hrvati, pa vi tek igrate sutra... Čudili su se njemački prolaznici koji su u središtu Berlina naišli na gomilu hrvatskih navijača. Iako 'vatreni' igraju protiv Španjolske tek u subotu (18 sati) već su se u petak prijepodne počeli skupljati na ulicama Berlina. Tamo pjevaju navijačke pjesme i vesele se velikom natjecanju.

Pokretanje videa...

Hrvatski i španjolski navijači 01:18

Iz Slavonije za Berlin ukrašenim BMW-om: 'Gdje god stanemo, svi se žele fotografirati s njim'

NA PUTU ZA BERLIN - Dečki iz Sibinja kraj Slavonskog Broda ukrasili su BMW u crvene i bijele kvadratiće pa krenuli u Berlin podržati Vatrene. - Naš automobil je prava atrakcija na putu, gdje god da stanemo, najmanje se sto ljudi želi fotografirati s njim. Kinezima smo najinteresantniji - ispričalo nam je veselo društvo.

Pokretanje videa...

Dečki iz Sibinja kraj Slavonskog Broda krenuli na utakmicu 01:20

VIDEO 'Vatreni' stigli u Berlin: Modrić izazvao oduševljenje navijača, pozdravljali i Broza

BERLIN - Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u petak oko 13 sati pred hotel Ritz-Carlton. Tamo će 'vatreni' prenoćiti uoči prve utakmice Eura protiv Španjolske (subota, 18 sati). Luka Modrić izazvao je oduševljenje navijača koji su skandirali: 'Luka, Luka', a pozdravili su i Brozovića.

Pokretanje videa...

Hrvatska reprezentacija stigla pred hotel 03:06