Obavijesti

News

Komentari 203

'Volim je i zato sam joj dao da spava s drugim muškarcima...'

'Volim je i zato sam joj dao da spava s drugim muškarcima...'
1

Adam Gillet (27) i njegova djevojka Beatrice Gibbs (22) su skupa dvije godine i imaju tzv. jednostranu otvorenu vezu. Beatrice može spavati s kim god želi, a Adam samo s njom

VIDEO

Adam Gillet (27) i njegova djevojka Beatrice Gibbs (22) su skupa dvije godine i imaju tzv. jednostranu otvorenu vezu.

To znači da Beatrice može spavati s kim god želi, dok s druge strane Adam smije u krevet jedino s njom. Sklopili su ovaj bizarni pakt nakon što je Beatrice zaprijetila da će ga ostaviti jer ne uspijeva odoljeti drugim muškarcima, piše Sun.

- Volim Adama, ali nisam se bila spremna skrasiti i biti odana samo jednom muškarcu - kaže Beatrice.

Par se upoznao na rođendanu zajedničkog prijatelja u veljači 2014. Nakon mjesec, Beatrice je htjela prekinuti pa je Adam predložio otvorenu vezu. On se s takvim aranžmanom slaže, sve dok mu Beatrice govori s kim i kada se seksa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je savršena situacija. Imam dečka kojeg volim, ali se istovremeno mogu zabavljati s drugim muškarcima, kada to poželim. Drugi ljudi to možda ne razumiju, ali mi smo sretni, nikome ne nanosimo štetu - objašnjava Beatrice.

Iako inzistira na tome da voli Adama, Beatrice kaže da se nakon seksa s drugim muškarcima ne osjeća loše.

- Ne osjećam krivnju jer smo oboje pristali na to. Sigurna sam da Adamu to teško pada, ali ovo je jedini način da ostanemo zajedno - kaže ona.

- Dobro, možda se nekad osjećam malo lošije nakon avanture s drugim, ali nakon maženja s Adamom i razgovora, opet je sve normalno, uobičajena veza - dodaje.

Adam tvrdi da se već privikao na ovakav tip veze.

- Nisam je htio izgubiti, drago mi je da uživa. Odlučili smo da je ovo najbolji dogovor ako želimo da veza opstane. U početku sam bio ljubomoran, ali sad sam se navikao, znam se nositi s tim. Mene ne zanimaju druge žene niti mislim trčati za njima. Znam da Beatrice ne bi bila sretna - kaže Adam.

- Želim da ostane u mom životu i ako nužno da joj dam slobodu kako bi tako ostalo, onda neka tako bude - dodaje.

Otkad imaju otvorenu vezu, Beatrice je spavala s pet različitih muškaraca. Trojica su bila, kako kaže, avantura za jednu noć, a s jednim se redovno nalazi dva puta mjesečno.

- Kažem Adamu za dečke, ali ne ulazim u detalje. Adam je tako brižan i drag što mi daje slobodu - kaže Beatrice.

Kada je riječ o poljupcima, tu je brojka daleko veća.

- Ne mogu se sjetiti koliko sam ih poljubila, znalo ih je biti i šest u jednoj večeri. Iako volim pozornost, oni mi emocionalno ništa ne znače - kaže Beatrice i objašnjava kako njen seksualni život s Adamom nimalo ne pati zbog otvorene veze. Ipak, dodaje kako njena obitelj nije upoznata s njihovim dogovorom i da o tome ne voli pričati pred prijateljima. Misli kako bi većina bila šokirana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 203
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Tko su ujak i nećak u oklopnom vozilu od 241.000 €: Zbog njih su duge cijevi u centru Zagreba
HRVATSKI SPECIJALAC - NARKOBOSS?!

Tko su ujak i nećak u oklopnom vozilu od 241.000 €: Zbog njih su duge cijevi u centru Zagreba

Plus+ Optužno vijeće Županijskog suda u Zagrebu je u predmetu Petar Ćosić i ostali odbilo prijedlog obrane pa su svi podaci pribavljeni s "kriptirane" Sky aplikacije zakonit dokaz na sudu