Obavijesti

News

Komentari 113

Vozač koji se BMW-om zabio u Škodu na slobodi čeka nalaze

Da se radilo o nesreći sa smrtnim ishodom vozač (35) bi vjerojatno bio pritvoren, no kada je u pitanju nesreća u kojoj nema mrtvih, vozač na slobodi čeka nalaz krvi i urina

VIDEO

Vozač (35) BMW-a koji se u četvrtak na naplatnim kućicama Sveta Helena punom brzinom zabio u vozila ispred sebe, pri čemu je teško ozlijeđena tročlana obitelj, nalazi se na slobodi.

'Vrludao je BMW-om, promašio me za nekoliko centimetara'
'Vrludao je BMW-om, promašio me za nekoliko centimetara'

On se više ne nalazi u policijskim prostorijama, ali kriminalističko istraživanje vezano za prometnu nesreću i dalje traje kako bi se protiv vozača, čija je vožnja uznemirila javnost, podnijela adekvatna kaznena prijava. Prema neslužbenim informacijama, čekaju se rezultati krvi i urina koji su mu izuzeti u bolnici odmah nakon nesreće kako bi se utvrdilo je li u tijelu imao nedozvoljenih supstanci.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:54

Podsjetimo, alkotest je nakon nesreće pokazivao 0,0. Također, čekaju se izvješća teleoperatera o eventualnom telefoniraju vozača u vrijeme prije nesreće kao i izvješće o vozačevu zdravstvenom stanju. Čeka se i konačno podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu u kojoj će, između ostaloga, biti naznačeno je li osim nepropisne brzine kretanja bilo još drugih okolnosti. 

Neslužbeno su nam objasnili zašto 35-godišnjak nije u pritvoru. Da se radilo o nesreći sa smrtnim ishodom bio bi pritvoren, no kada je u pitanju nesreća u kojoj nema mrtvih, vozač na slobodi čeka nalaz krvi i urina. To može potrajati i do tri tjedna koliko traje analiza na opojna sredstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Izašao je iz auta i ponavljao u šoku: Bože, što sam napravio?'

Čak i ako nalaz na drogu bude pozitivan to još uvijek nije razlog za zadržavanje jer nužno ne znači da će vozač pobjeći, utjecati na svjedoke ili ponoviti djelo. Istražni zatvor predlaže državno odvjetništvo nakon što zaprimi sva izvješća koja trebaju.

Podsjetimo, vozač (35) BMW-a punom brzinom zabio se u Škodu, čiji je vozač (38) usporavao ispred naplatnih kućica zbog Audija koji je bio zaustavljen. Nakon što se vozač BMW-a zabio u njih, Škoda je odletjela u betonski zid, a zatim i u dvije naplatne kućice prije nego što je udarila u stražnji dio Audija, kojim je upravljao 32-godišnjak.

Pokretanje videa...

01:07
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...