Obavijesti

News

Komentari 225

Zabila se ženi u noge i zbrisala: 'Na pločniku je bila lokva krvi'

Zabila se ženi u noge i zbrisala: 'Na pločniku je bila lokva krvi'
1

Inspektor iz velikogoričke policije potvrdio nam je kako je na temelju izjave gospođe Marije pokrenuta istraga. Problem im predstavlja što se još nije javio nitko od svjedoka

VIDEO

U tim sam trenucima samo gledao da pomognem supruzi i nazovem Hitnu, govori nam Jožef Zagoršek (75). Njegova supruga Marija (77) u ponedjeljak predvečer slomila je ruku nakon što se u nju biciklom zaletjelo dijete u Parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici.

- Šetali smo parkom kao i inače. Djevojčica, po mojoj procjeni u dobi od četiri do pet godina, zaletjela se supruzi među noge - prepričava nam Jožef kako mu je supruga nastradala u pješačkoj zoni iza Pučkog otvorenog učilišta.

- Krv je liptala. Lokva krvi bila je na podu - opisuje Marijin suprug.

Marija se pri padu jako ogrebala i raskrvarila. Prvo su otišli na Hitnu u Velikoj Gorici, a potom su je prevezli u Traumatološku bolnicu u Zagrebu. Mariju su liječnici odmah operirali. Sad je i dalje u bolnici te će ondje ostati dok se ne oporavi. Jožef se ne sjeća svih detalja jer je bio zauzet pomaganjem supruzi, ali mu se čini kako je djevojčica imala kacigu, a njezini roditelji Mariju nisu pitali za pomoć, nego su otišli s mjesta nesreće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Roditelji su sjedili u kafiću i pili kavu. Kad im je kći naletjela na moju suprugu, pokupili su je i otišli - govori Jožef te dodaje kako je teško reći tko je krivac nesreće, ali smatra da su to roditelji djevojčice koji su “zdimili, samo da nemaju posla”.

- Netko bi rekao da je to sudbina. Nije sudbina, nego neopreznost. S jedne strane moje supruge koja je nastradala, a s druge strane djevojčice koja se zaletjela - zaključuje Jožef.

Inspektor iz velikogoričke policije potvrdio nam je kako je na temelju izjave gospođe Marije pokrenuta istraga. Problem im predstavlja što se još nije javio nitko od svjedoka, a nemaju ni snimku nesreće. Nesreća je postala jedna od glavnih tema Velikogoričana. Jednima je nevjerojatna činjenica da je dijete moglo ozlijediti gospođu, a drugi upozoravaju kako se djeca vrlo neoprezno voze parkom.

- Da vi znate kako ta djeca, iako su mali, jure s biciklima, ne biste vjerovali - rekla nam je starija gospođa koja također svakodnevno šeće parkom. Rekla je i kako je bilo samo pitanje vremena kad će netko nastradati jer roditelji nisu oprezni.

- Meni je to smiješno. Prvo sam mislila da se netko šali, a onda sam vidjela da se to stvarno dogodilo - zaključila je druga Velikogoričanka.     

Policija još tapka u mraku

Iako je većina Velikogoričana upoznata s nesrećom, policiji se još nije javio netko tko je vidio što se zapravo dogodilo.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 225
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!