Obavijesti

News

Komentari 160

Zabunom popila deterdžent: Za oštećen jednjak 170.000 kuna

Zabunom popila deterdžent: Za oštećen jednjak 170.000 kuna
1

Mirjana D. (26), radeći kao konobarica u Cafe baru Carpe Diem u Hvaru, 25. srpnja 2012., ne znajući, popila je korozivno sredstvo za pranje posuđa. Oštetila je jednjak

VIDEO

Mirjana D. (26), radeći kao konobarica u Cafe baru Carpe Diem u Hvaru, 25. srpnja 2012., ne znajući, popila je korozivno sredstvo za pranje posuđa, pri čemu joj je teško oštećen jednjak.

POGLEDJATE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:09

Stoga je tužila Međunarodnu zabavu d.o.o., tvrtku koja je vlasnik kafića, i zatražila odštetu. Općinski sud u Velikoj Gorici nepravomoćno je presudio kako joj pripada 169.580 kuna.

- Radila sam kao pomoćni šankist. Odlučila sam obrisati ogledalo iznad šanka i za to si donijela ljestve, ali sam najprije odlučila popiti vode - kazala je Mirjana D. na sudu. Zaposlenici bara pili su, naime, kupovnu vodu jer se govorilo da voda na otoku nije za piće, a držali su boce za piće uglavnom na šanku te su sebi točili u čaše i tako pili.

- Uzela sam bocu sa šanka pored cafe aparata i natočila misleći da je voda te uzela slamčicu i popila jedan gutljaj. Osjetila sam snažno pečenje i bol u grlu i vrisnula - svjedočila je djevojka. U pomoć su joj priskočili kolege. Od boli nije mogla ni progovoriti, pa im je, kad su je pitali što se dogodilo, pokazala na čašu i bocu vode. Pokušala je ispiranjem vodom i pijenjem vode, a potom i mlijeka, isprovocirati povraćanje, što joj nije uspjelo. Zbog jakih bolova zatražila je medicinsku pomoć. Medicinska vještakinja smatra da je kod djevojke došlo do oštećenja jednjaka teškog stupnja.

- Operativno joj je kreiran novi jednjak od debelog crijeva, a ono joj je skraćeno za više od trećinu. Tužiteljica ima tegobe u vidu žgaravica, vraćanja sadržaja iz želuca, koji može, ako je tekući, izlaziti i kroz nos, bolne i grčevite proljeve te promjene glasa - navela je vještakinja mr. Stanka Popijač-Ključar.      

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa