Obavijesti

News

Komentari 85

Zadarski superpolicajac ulovio lopova koji ga je ranio nožem

Zadarski superpolicajac ulovio lopova koji ga je ranio nožem
1

Razbojnika je u bijegu spriječio policajac druge policijske postaje Zadar Tomislav Jović (37), hrvatskoj javnosti poznat iz slučaja pucnjave na Bilom Brigu u Zadru 2014....

VIDEO

Zadarski policajci u srijedu navečer hvatali su po Ulici Franka Lisice serijskoga razbojnika, koji je netom prije nego što su ga zamijetili policijski službenici opljačkao trgovinu. 

Oko 18 sati je maskiran i s nožem u ruci ušao u prodavaonicu, zaprijetio prodavačici te iz kase ukrao nekoliko tisuća kuna. Prilikom izlaska iz trgovine uočili su ga policajci, pokušavajući ga zaustaviti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:11

U jednom trenutku nožem je porezao i lakše ozlijedio policajca Tomislava Jovića (37). Ponovno se dao u bijeg, ali su ga Jović i kolege brzo svladali i priveli. Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je riječ o muškarcu (41) iz okolice Zadra. 

Policajac Tomislav Jović (na slici), hrvatskoj javnosti poznat je iz slučaja pucnjave na Bilom Brigu u Zadru, kada je 2014. godine Zlatko Svirčić ubio Marina Orlovića i iz pištolja ranio Orlovićeva sina, tada starog 10 mjeseci.

Zajedno s kolegom Miroslavom Ušljebrkom, Jović je uzeo bebu u naručje, sjeli su u automobil i jurili u bolnicu kako bi spasili dijete. Srećom, u tome su uspjeli. 

Taj je dvojac nagrađen i priznanjem Ponos Hrvatske, a dobili su i ministrovu nagradu. I poslije toga slučaja u nekoliko su navrata hvatali razbojnike i druge prijestupnike, i u tome bili uspješni. 

Iako je Jović u međuvremenu dobio drugoga kolegu za partnera u timu, i dalje mu razbojnici ne uspijevaju pobjeći.  Iako ga je porezao po ruci, Jović je s kolegom nastavio trčati za razbojnikom i uhititi ga.

Uhvaćenog lopova policija dovodi u vezu s desetak razbojništava na zadarskom području tijekom prošle i ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.