Obavijesti

News

Komentari 111

Kosor: Mi radimo i po noći, a oporba samo zna kritizirati

Kosor: Mi radimo i po noći, a oporba samo zna kritizirati
4

Jadranka Kosor posjetila je Petrinju. Osvrnula se na pregovore i raspisivanje referenduma o ulasku u EU. Kaže kako sve ide prema dogovorenom planu vožnje

VIDEO

Da se nisam sporazumjela s Pahorom, danas bi bili pet nezatvorenih poglavlja. Sve što se događa oko zatvaranja 23. poglavlja i inicijative da se još jedanput pogledaju neka već zatvorena poglavlja, nije neočekivano. Svakodnevno smo u kontaktima s predstavnicima EU i pojašnjavamo im sve što je potrebno. Istodobno i sami pregledavamo već zatvorena poglavlja kako bi bili sigurni da je sve u redu. I danas imamo sjednicu Vlade koja treba razmotriti još neke odluke nužne za zatvaranje, kazala je u petak u Petrinji premijerka Jadranka Kosor. 

Kosor tvrdi kako se radi i preko noći. Da je primjedba vezana uz zakon o financiranju političkih stranaka došla prije dva dana, zakon bi već danas bio u saborskim klupama. 

- Sve ide prema dogovorenom planu vožnje - rekla je Kosor misleći na pregovore i raspisivanje referenduma o ulasku u EU. Osvrnula se na oporbu i dodala kako uvijek ima onih koji samo kritiziraju, a ništa ne rade.

U Petrinji je otvorila novi Centar za socijalnu skrb od 650 četvornih metara u koji je utrošeno šest milijuna kuna, a u nastavku posjeta Petrinji, Jadranka Kosor je bila gošća Đure Gavrilovića u njegovoj tvornici. Odgovarajući na upite novinara, vezano za izjavu predsjednika Josipovića o njenoj predizbornoj nervozi, Kosor je  istaknula kako se čudi predsjednikovim izjavama i njegovoj nervozi jer on nije u predizbornom vremenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.