Obavijesti

News

Komentari 207

Želi biti predsjednik: 'Putujem kroz vrijeme, vidio sam i Mars'

Želi biti predsjednik: 'Putujem kroz vrijeme, vidio sam i Mars'
1

Odvjetnik Andrew Basiago uvjeren je da će uskoro postati predsjednik SAD-a. Tvrdi da već godinama putuje kroz vrijeme što će mu, kaže, pomoći i na političkom aspektu

VIDEO

Kandidati za predsjednika SAD-a svakog tjedna sve čvršće utvrđuju svoje stranačke pozicije u utrci za nasljednika Baracka Obame, no pitanje je jesu li znali da im sa zapadne obale prijeti neovisan, nestranački i vrlo neobičan kandidat. 

Odvjetnik iz američke države Washington tvrdi da gotovo cijeli svoj život putuje kroz vrijeme te je siguran da će nekad u narednih 12 godina postati predsjednik ili barem potpredsjednik SAD-a.

''Vrijeme je za istinu''

Andrew D. Basiago o svojim iskustvima s putovanjem kroz vrijeme prvi put je progovorio 2004. u sklopu projekta Pegasus, supertajne organizacije koja je proučavala efekte putovanja kroz vrijeme i teleportacije na djecu. Basiago tvrdi kako je kao 8-godišnjak bio dio nekoliko takvih eksperimenata u kojima je putovao kroz vrijeme, ali i u paralelne svemire.

Kaže kako mu je misija tada bila američkom predsjedniku pribaviti važne informacije o prošlosti i budućnosti. S vremenom je, kaže, prikupio bogato iskustvo i znanje na ovom polju koje će iskoristiti u svojim političkim ambicijama. Iako su šanse da pobjedi male, Basiago se u utrku za predsjednika SAD-a uključuje kao neovisni kandidat i prilično je uvjeren u svoj uspjeh. Njegova glavna poruka kampanje je 'Vrijeme je za istinu'.

- Od prije znam da, ne samo da ću se kandidirati, već da ću u jednom od predsjedničkih izbora u razdoblju između 2016. do 2028. biti izabran za predsjednika ili potpredsjednika - govori Basiago. 

Uživo slušao Lincolna, bio je i na Marsu

Svojom najvećom prednošću smatra to što ima uvid u informacije iz prošlosti  i budućnosti. Tvrdi kako se čak uspio vratiti u 1863. godinu i uživo poslušati slavni govor Abrahama Lincolna u Gettysburgu.

U budućnosti je, kaže, bio u 2054. godini. Nakon svojih putovanja kroz vrijeme tvrdi da je razgovarao s predsjednicima Bushom, Clintonom, ali i Obamom desetljeće prije nego je izabran za šefa države. Sve ih je, kaže, izvještavao o budućim događajima u njihovim mandatima. 

Prednost bez premca u međunarodnim odnosima, kaže Basiago, donijet će mu to što je 1981. bio na - Marsu. 

Sada osobno vodi projekt Pegasus, a cilj mu je američku vladu prisiliti da objavi sve otkrivene napretke u tehnologiji teleportacije. Uvjeren je da bi ta mogućnost donijela veliku korist cijelom čovječanstvu jer bi se teleportacijom unutar planeta, ali i izvan njega, uvelike sačuvao okoliš. 

Aktualnog predsjednika smatra lažovom jer je, tvrdi Basiago, Obama kao tinejdžer sudjelovao u misiji na Mars 1980-ih godina, ali o tome američkoj javnosti ništa nije rekao. 

Snowdena bi odlikovao, a Sasquatcha zaštitio zakonom

U kampanji se međuostalim zalaže da aktualni predsjednik od svojih prethodnika javno zatraži da obznane sve što znaju o svojim sudbinama u budućnosti i priznaju da su i sami putovali kroz vrijeme. Ako dobije izbore, reformirao bi tajnu službu i CIA-u pretvorio u otvorenu obavještajnu agenciju koja će sve informacije javno objavljivati i obrazovati građane.

Zviždaču Edwardu Snowdenu kao predsjednik bi udijelio oprost za objavljivanje tajnih CIA-inih podataka te ga nagradio kao nacionalnog heroja. Također se zalaže da vlada objavi sve podatke o istraživanjima koje SAD provodi na Mjesecu, ali i na Marsu na koji je, tvrdi, američka noga zakoračila prije više od 50 godina.

Reuters

Također smatra da je vlada potpisala nebrojene ugovore s izvanzemaljskim civilizacijama te ih treba objelodaniti, kao i 28 strogo tajnih dokumenata o terorističkom napadu 11. rujna 2001. Zalaže se i da se Sasquatcha zaštiti kao ugroženu vrstu. 

Basiago ima planove i za socijalu. Zalaže se za uspostavljanje banke hrane u kojoj bi se potrebitima diljem SAD-a dijelile namirnice kojima je istekao rok trajanja, a u nacionalni plan uvrstio  bi odredbu da se prvo riješi stambeno pitanje svih beskućnika. Bitne su mu i žene te bi se svesrdno zalagao za izjednačavanje njihovih radničkih prava s muškarcima. Okončao bi sve programe pomoći kojima SAD pomažu siromašnim državama svijeta te bi ta sredstva preusmjerio na domaće stanovništvo. Popravio bi i životne uvjete Indijanaca kojima bi usmjerio dodatnih 100 milijardi dolara. Na planu zdravstva borio bi se za zaštitu prava roditelja koji ne žele cijepiti svoju djecu. 

Zalaže se i za uspostavljanje 'korektnih odnosa' s Rusijom. 

Njegov program detaljnije je objašnjen na stranici andy2016.com.

Tko kaže da Amerikanci nemaju treću opciju?

Kako bilo, neodlučni Amerikanci kojima ne odgovaraju republikanci ni demokrati, sada imaju treću opciju. Ako su voljeli pogledati ''Ženu vremenskog putnika'' - ovo je njihov čovjek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 207
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.