• Članak
  • Komentari 22
  • Lokacija
  • Share
  • Tweet

Željko Kerum tvrdi: Bračulj je mene vrijeđao, a ne ja njega

Splitski gradonačelnik Željko Kerum se, podsjetimo u srijedu sukobio sa 69-godišnjim Orelom Bračuljem u Trgovačkom centru Joker zbog kante s ribom

Subota, 11. 8. 2012. u 21:34    Piše: Ivana Živko , Tina Jokić

Tog Orela Bračulja ne poznajem i nisam ga vrijeđao i napao, rekao je Željko Kerum, splitski gradonačelnik, policiji nakon incidenta u Trgovačkom centru Joker, piše Slobodna Dalmacija. Krum je navodno rekao i kako je Bračuljeva kanta užasno smrdjela i to je smetalo ljudima u centru. Kaže kako je Bračulja uljudno zamolio da iznese kantu iz centra, ali on to nije htio napraviti. 

- Zatim sam naredio osiguranju trgovačkog centra da to uradi umjesto njega i u tom trenutku je on mene počeo vrijeđati, a ne ja njega - rekao je Kerum policiji.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum se, podsjetimo u srijedu sukobio sa 69-godišnjim Orelom Bračuljem. Sve je počelo zbog hrane za mačke koja je bila u kanti. Kerum je vidio kantu i naredio svojim ljudima da pogledaju što je unutra, da nije možda bomba.

- Ušao sam u Joker, negdje oko 14 sati. Došao sam sa svojom torbom i kantom ribe koju svaki drugi dan nosim u Dicmo nahraniti 16 mačaka, u spomen na pokojnu kćerku. Sjeo sam u kafić popiti kavu. Kerum je već bio tamo s pet-šest muškaraca. Prošao sam na metar od njega. On je odmah pitao čija je ono kanta, da pregledaju da slučajno nije bomba. Kanta je bila zatvorena. Ja sam rekao pa to je moje, da sam tu, da nema problema. On je na to planuo rekavši, citiram: 'Pi... ti mile materine, je... ti majku usr...! Ti si nitko i ništa ti si agent Udbe, ubit ću te kad-tad sigurno! Pošao je prema meni da me fizički napadne, ali tri muškarca su ga zadržala. Tada su mene zaštitari ispratili van. Odmah sam to sve prijavio policiji jer se bojim za svoj život - tvrdi Bračulj. 

Tagovi: željko kerum, sukob, orel bračulj

Izdvojeni komentari 22 komentara Pogledaj sve komentare
12.08.2012., 09:45

bumtras ananas: živija drug tito !!!!!!! doli buržuji i ratni profiteri!!!!

11.08.2012., 21:55

Lovro Franic: Naravno kerum je najposteniji covjek u splitu :)))))

12.08.2012., 08:54

milamajkodisam: koji lik ,pardon saborski zastupnik,a i starkelja mi se čini da provocira onako zločesto

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar