Obavijesti

News

Komentari 14

Žene vezali za peć, tukli, gazili, a mrtva tijela skrivali u škrinji

Žene vezali za peć, tukli, gazili, a  mrtva tijela skrivali u škrinji
4

DETALJI SLUČAJA: Policija sumnjiči Wilfrieda W. i njegovu partnericu Angeliku B. (47) da su do smrti mučili najmanje dvije žene. Žene su mamili oglasima i sumnja se da je bilo više žrtava

VIDEO

Policija u Njemačkoj istražuje par koji je osumnjičen da je mučio i ubio najmanje dvije žene. U njihovoj su kući pronašli i moguće dokaze da su postojale i druge žrtve, piše Bild.

Wilfried W. (46) je 1994. godine preko oglasa upoznao trgovkinju koja je tada imala 23 godine. Vjenčali su se, a onda ju je počeo tući i mučiti. Ženu je mučila i njegova ljubavnica. Naredne godine Wilfried je osuđen na dvije godine i devet mjeseci zatvora zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i oduzimanja slobode, dok je njegova ljubavnica dobila uvjetnu kaznu.  

Investigations into further victims of couple in Hoexter

Godine 1999. Wilfried W. je oženio Angeliku B. (47). U lipnju 2006. godine u Paderbornu koji je oko 60 kilometara udaljen od Höxtera u kojem Wilfried živi, nestala je Frauke Liebs. Njezin je kostur pronađen u listopadu. Policija trenutno nema dokaza da je Wilfried W. odgovoran za njezinu smrt, no istraga traje.

Wilfried W. i Angelika B. su se u međuvremenu razveli, ali su ostali u vezi. U ljeto 2013. godine Wilfried W. je preko oglasa upoznao Anniku W. (33). Vjenčali su se već na jesen. Anniku W. je par tukao i mučio. Vezali su je za peć sve dok nije dobila ozljede opasne za život. U kolovozu 2014. je umrla. Mrtvo tijelo su stavili u ledenicu. Dijelove tijela su povremeno palili, a pepeo prosipavali uz cestu.

Početkom 2016. godine Wilfried W. je također preko oglasa upoznao Susanne F. (41) koja se tada razvela. Ostala je i bez posla. U ožujku se preselila u kuću strave. Par ju je mučio zbog sitnica. 

- Ako nož nije ležao kako su oni željeli, tukli su ju i malteretirali. Vezali su je u kadi u kojoj je morala spavati, vezali su je za peć, tukli, gazili po njoj - kažu tužitelji.

Investigations into further victims of couple in Hoexter

Bacili su je kroz ormar i dobila je krvarenje u mozgu. Par ju je pokušao odvesti u svoj stan. Doživjeli su prometnu nesreću, a Susanne je dobila epileptičan napad. Tada su pozvali hitnu. Susanne je umrla u bolnici. Liječnici su pozvali policiju.

Policiji se javila i žena (40) iz Berlina koja tvrdi da su je tri godine mučili u kući u Höxteru. Istražitelji sumnjaju da je bilo još žrtava.

Par je "mamio" oglasima žene u Njemačkoj, ali i Češkoj. Wilfried W. je sve zanijekao, a krivnju je prebacio na Angeliku B. Istražitelji sumnjaju da je Wilfried i nju mučio. Sumnja se da je Wilfried žene mučio kako bi pokazao nadmoć. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.