Obavijesti

News

Komentari 250

Zombi u crtiću ždere Hrvata: Mmm, ima okus kao Srbin...

Zombi u crtiću ždere Hrvata: Mmm, ima okus kao Srbin...
4

Žena zombi razvlači crijeva mrtvog muškarca, kuša ih te kaže: “Mmm, moj prvi Hrvat, ima okus kao Srbin”. Epizodu će prikazati na kanalu Comedy Central

VIDEO

Američki animirani serijal “The Ugly Americans” objavio je najavu za novu epizodu. Žena zombi razvlači crijeva mrtvog muškarca, kuša ih te kaže: “Mmm, moj prvi Hrvat, ima okus kao Srbin”. Epizodu će prikazati na kanalu Comedy Central u četvrtak u 10.30. Najavu na internetskoj stranici Comedy Centrala pogledalo je više od 13.600 ljudi. Serija opisuje alternativnu stvarnost New Yorka u kojoj se sukobljavaju čarobnjaci, zombiji, vukodlaci i druga nadnaravna stvorenja. Ideju je smislio Devlin Clark, a razradio ju je David M. Stern, koji je surađivao i u serijalu “The Simpsons”. Socijalni radnik Mark središnji je lik u animiranoj seriji.

Posljednji preživjeli Hrvat, Croatian Man, ima epizodnu ulogu. Nedavno su nas ismijali i u serijalu “Monk”, u kojoj detektiv traži ubojicu u veleposlanstvu zaostale Zemenije. Zemenija ima hrvatski grb, samo su promijenili boje.

Striper je i nema smisla za humor

Croatian Man je do Marka stigao kao posljednji preživjeli Hrvat sa skupinom imigranata. Radi u bolnici kao striper i skida se za slatkiše. Nema smisla za humor. Engleski govori s pretjeranim naglaskom i, kažu upućeni, podsjeća na Kazahstanca Borata.

Hrvat je sličan ludom Boratu

Borata je utjelovio britanski komičar Sacha Baron Cohen. Prikazao ga je kao čovjeka bez kompleksa i neinformiranog, a upravo su tako autori “The Ugly Americansa” prikazali Croatian Mana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 250
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.