Obavijesti

Sport

Komentari 152

Mandžin 'blitz-krieg' Eibaru, 'kraljevi' su srušili Sociedad

Mandžin 'blitz-krieg' Eibaru, 'kraljevi' su srušili Sociedad
10

Atlético Madrid s rutinskih je 3-1 prošao Eibar na gostovanju, a dva gola zabio je Mario Mandžukić. Nakon početnog šoka, madridski Real dobio je sociedadski 4-1

VIDEO

Atlético Madrid u 21. kolu španjolske Primere apsolvirao je donedavnog drugoligaša Eibara trima golovima, od čega su dva bila Mandžukićeva . Antoine Griezmann pogodio je u sedmoj minuti, a Mario Mandžukić imao je trominutni šou od 23. do 25. minute.

VIDEO

Točno na sredini prvog dijela Mandžo je prvo pospremio Griezmannovo ubacivanje za 2-0, a dvije minute poslije hrvatski reprezentativac iskoristio je grešku Abrahama i zabio na istu stranu svoj deseti gol sezone. U igri je Mandžo bio svih 90 minuta, a u finišu je Federico Piovaccari zabio počasni gol za Eibar.

VIDEO

Iako je zabio dva gola, Mandžo nije bio osobito precizan u dodavanjima. Od 26 dodavanja tek 42 posto bilo ih je točno, a napravio je i tri faula. Cjelokupnu statistiku donosi Goal.

Revanš "kraljeva" Sociedadu

Baskijski Real u drugom je kolu šokirao madridski u Sociedadu i slavio 4-2, no "kraljevski klub" dočekao je svoju priliku za revanš na Santiago Bernabéuu i slavio 4-1 . Unatoč visokoj pobjedi, niti ovaj put Ancelottijevoj momčadi nije baš sve pošlo po planu.

VIDEO

Aritz Elustondo , naime, već u prvoj minuti zabio je za hladan tuš Madriđanima koji su odigrali prvu od dvije utakmice bez suspendiranog Cristiana Ronalda . Ipak, samo dvije minute poslije domaćina je u egal vratio James Rodríguez , a do poluvremena je Sergio Ramos okrenuo prednost na stranu "los blancosa". Karim Benzema otklonio je svaku dvojbu oko pobjednika dvama golovima u 52. i 76. minuti za čuvanje vrha ljestvice .

Reuters/PIXSELL

Primera, 21. kolo

  • Real Madrid - Real Sociedad 4-1
  • Eibar - Atlético Madrid 1-3
  • Granada - Elche (20:00)
  • Celta Vigo - Córdoba (22:00)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu