Obavijesti

Sport

Komentari 26

Adebayor 'poludio' na svoje: Dosta mi je pohlepne obitelji

Adebayor 'poludio' na svoje: Dosta mi je pohlepne obitelji
1

Igrajući za Monaco, Adebayor je brata Rotimija upisao u tamošnju nogometnu akademiju, a ovaj je ukrao čak 21 mobitel od 27 svojih suigrača iz svlačionice

VIDEO

Sazvao sam 2005. obiteljski sastanak da riješimo sve nesuglasice. Od mene su tražili da svakome kupim kuću i isplaćujem mjesečnu plaću, požalio se Emmanuel Adebayor.

Napadač Tottenhama na svom profilu na Facebooku u 877 riječi obrušio se na obitelj, koja ga optužuje da ih zanemaruje te da je majku izbacio iz kuće.

- Prvim novcem, kad sam imao 17 godina, obitelji sam kupio veliku kuću da budu sigurni. U Gani sam dao 1,2 milijuna dolara za luksuzan stan u koji se uselila moja sestra Yabo. Ubrzo ga je počela iznajmljivati bez mojeg znanja - napisao je Adebayor, koji je pomagao članovima obitelji da pokrenu vlastite poslove.

- Dao sam golemi novac mami za posao s kolačima. Naravno, dopustio sam da na njih stavlja moju sliku kako bi se bolje prodavali, no nikad nisam dobio niti hvala. I bratu Koli sam pomogao da pokrene biznis. Uh, samo Bog zna koliko sam mu novca dao. A plaćam i za školovanje njegove djece - ogorčen je Adebayor, koji ističe da ga je najviše osramotio brat Rotimi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad sam igrao u Monacu, upisao sam ga u nogometnu akademiju, no nije prošlo niti mjesec dana a on je ukrao 21 mobitel od 27 igrača s kojima je dijelio svlačionicu. Naravno, platio sam za sve te telefone - napisao je Adebayor.

Obitelj mu je najviše zamjerala da nije dovoljno pomogao teško bolesnom bratu Peteru, koji je i preminuo.

- Majka mi nije dopustila niti da ga vidim. Samo mi je rekla da joj dam novac, a dao sam joj jako puno - istaknuo je Adebayor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu