Obavijesti

Sport

Komentari 17

Alumnus razbio Kopenhagen, ide u elitnu rundu Lige prvaka

Alumnus razbio Kopenhagen, ide u elitnu rundu Lige prvaka
5

Malonogometaši Alumnusa slavili su 7-2 protiv Kopenhagena u maloj dvorani Doma Sportova. U elitnu rundu u Rusiji vodio ih je i poraz s manje od četiri gola razlike...

VIDEO

Hrvatski malonogometni klub Alumnus nastavlja natjecanje u elitnoj rundi Lige prvaka! Alumnus je u maloj dvorani Doma sportova razbio danski Kopenhagen 7-2 u Uefa Futsal Cupu. To znači kako je Alumnus izborio elitnu rundu. Ziberi i Grbeša zabili su po dva gola, Penava, Dulvat i Capar po jednom su se upisali u strijelce.

Alumnus je završio kvalifikacije za elitnu rundu onako kako ih je započeo. U 1. kolu slavio je 7-2 protiv malteškog Balzana. U drugom kolu Balzan je dobio Kopenhagen 5-2 i bilo je jasno kako Alumnus teško može ostati bez prvog mjesta i prolaska u elitnu rundu u Moskvi. Samo visok poraz od četiri ili više golova razlike mogao je izbaciti igrače Miće Martića. No oni su krenuli punom snagom na Kopenhagen i na kraju uvjerljivo slavili.

Igrači Alumnusa, od kojih su gotovo svi diplomirali, izborili su tako elitnu rundu za Ligu prvaka u Rusiji. U Moskvi ih čeka prvak Dina Moskva, klub koji je osvojio rusko prvenstvo kraj sjajnih Dinama i Ekaterinburga. 

Prudnikov, Esquerdinha i Zuev spadaju u vrh svjetskog futsala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naravno da se svi veselimo Rusiji. Dosad sam tu dvoranu u Moskvi gledao samo u prijenosima ruske futsal lige. Jedva čekam osjetiti parket u Moskvi - rekao je Hrvoje Penava.

Osim ruskog predstavnika, Alumnusu će protivnik u elitnoj rundi biti belgijski Charleroi i rumunjska Deva. 

Uefa Futsal Cup:

  • Alumnus - Kopenhagen 7-2

Ljestvica:

  • Alumnus 6
  • Balzan 3
  • Kopenhagen 0
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu