Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ancelotti: Luka nije ozlijeđen; Enrique: Hoću da Xavi ostane

Ancelotti: Luka nije ozlijeđen; Enrique: Hoću da Xavi ostane
4

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu u pobjedi Real Madrida nad Rayom (2-0) te ipak nije ozlijeđen, a Ivan Rakitić 67 minuta u slavlju Barcelone nad Almeríjom (4-0)

VIDEO

Luka Modrić u srijedu je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida na gostovanju kod Rayo Vallecana (2-0) kojim su "kraljevi" vratili četiri boda zaostatka za vodećom Barcelonom. Za njegov ga je nastup Goal ocijenio trojkom.

Hrvatski se reprezentativac u jednom trenutku uhvatio za butni mišić lijeve noge i zabrinuo klupu, no dobre je vijesti obznanio trener Carlo Ancelotti .

VIDEO

- Bez brige, nema nikakvih problema s Modrićem. Nije ozlijeđen - rekao je talijanski trener i osvrnuo se na nedosuđeni penal na Cristianu Ronaldu , koji je zabio 300. gol za Real Madrid:

- Rekao sam sucu ( Mario Melero López , op.a.) da mi je nevjerojatno što nije sudio penal na Ronaldu.

Ivan Rakitić u pobjedi Barcelone nad Almeríjom (4-0) igrao je do 67. minute, a Goal mu je također dao trojku. No središnja priča na konferenciji za novinare nakon utakmice nije bila Almería, nego vjerojatni odlazak Xavija Hernándeza na kraju sezone u Katar.

VIDEO

- Xavi ima sve simpatije Katalonaca i bilo kojeg zaljubljenika u nogomet. Zna što mislim o njegovu odlasku. Htio bih da ostane pripomoći Barçi, ali razumijem da želi drugačije iskustvo prije umirovljenja. Što god odlučio, klub će stajati iza njega - kazao je Luis Enrique dodavši kako nije htio odmarati Messija (zabio prvi gol), ali jest Neymara zbog većeg broja utakmica u zadnje vrijeme.

Reuters/PIXSELL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović