Obavijesti

Sport

Komentari 14

Andrej Kramarić: Joe Šimunić mi je savjetovao Hoffenheim

Andrej Kramarić: Joe Šimunić mi je savjetovao Hoffenheim
4

Šimunić je ovdje ostavio velik trag, dobro su ga zapamtili. Čuo sam se s njim čim sam došao. Rekao mi je da prihvatim poziv Hoffenheima, rekao nam je Kramarić...

VIDEO

Žalim zbog šansi koje sam propustio protiv velikog Bayerna, rekao nam je Andrej Kramarić, koji je u siječnju Premiership zamijenio Bundesligom.

Njegov novi klub Hoffenheim u velikoj je borbi za ostanak. Na pretposljednjem je mjestu i za mjestom koje donosi siguran ostanak zaostaje sedam bodova. Zbog toga je trener Huub Stevens još više upregnuo igrače.

- Jučer ujutro smo imali jedan trening, zatim zajednički ručak, a onda popodne još jedan trening - rekao je Kramarić.

Ovdje je dvije godine proveo i Josip Šimunić.

- Joe je u Hoffenheimu ostavio velik trag, navijači su ga dobro zapamtili. Čuo sam se s njim kad sam došao u Njemačku. I on je rekao da prihvatim poziv Hoffenheima. Rekao mi je sve najbolje o klubu i da sigurno neću pogriješiti s odabirom - otkriva Kramarić.

U Leicesteru nikako nije dobivao priliku, pa se spominjao i njegov povratak u Maksimir.

- Dinamo je moj klub, bili smo na vezi, ali još nije došlo vrijeme za povratak - dodao je Andrej.

Leicester je srušio i Liverpool. Vardy je zabio jedan od najljepših golova u sezoni, a Andrej nije stigao pogledati susret.

- Pogledao sam sažetke, dečki doista igraju sjajno. Iduća će kola biti ključna, možda na kraju Leicester i može biti prvak - rekao je Kramarić, kojemu je Claudio Ranieri savjetovao da potraži novi klub.

U Hoffenheimu se želi nametnuti i izborniku Anti Čačiću. Izbornik je nekoliko puta poručio da će na Euro ići samo oni igrači koji budu igrali.

- Naravno da se nadam odlasku na Euro u Francusku. Promijenio sam klub, počeo sam igrati. Valjda će i golovi doći - nada se Andrej Kramarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu