Obavijesti

Sport

Komentari 22

Andrija Balić potpisao: Nadam se da ću imati veću minutažu

Andrija Balić potpisao: Nadam se da ću imati veću minutažu
1

Čitam da me traže, ali meni to na jedno uho uđe, na drugo izađe. Ne mislim puno o odlasku, fokusiran sam na rad , kaže Balić koji je s Hajdukom produžio do 2018.

VIDEO

Potpis novog ugovora s Andrijom Balićem očito je za Hajduk toliko važan događaj da su se odlučili na neuobičajen potez, doveli su mladog igrača na press konferenciju na dan utakmice s Vinogradarom!?

Malo je reći kako je Andrija (17) bio uzbuđen na svojoj prvoj pravoj press konferenciji, drhtao mu je glas dok je birao riječi kojima bi opisao što osjeća, pa je među ostalim priznao i kako ima puno veću tremu pred mikrofonima, nego pred krcatim Poljudom. Podršku mu je došao dati i otac Ivica, koji je oko vrata nosio Hajdukov šal. 

- Andrija dolazi iz obitelji velikih navijača Hajduka, često smo ga znali opisivati riječima poput 'dragulj' ili 'briljant', i on je uistinu baš to. Držat ćemo ga kao malo vode na dlanu, ne bi li sutra postao igrač, koji će ostaviti duboki trag u Hajduku. Želim mu od srca da bude sretan ovdje - kazao je sportski direktor Goran Vučević i dodao kako priče o odlascima mladih igrača, pa tako i Andrije, ne vesele nikoga na Poljudu.

- Nitko od nas nije sretan kad igrači odlaze rano iz kluba. Andrija želi što duže ostati ovdje i nitko neće biti sretniji od nas, da se to tako i dogodi - kazao je Vučević i dodao kako nema nikakvu informaciju o interesu Rijeke za Balića.

Nakon par uobičajenih izjava o tome kako mu je drago što potpisuje ugovor, te kako je fokusiran samo na Hajduk, Andrija se opustio. 

- Osjećam se odlično, drago mi je da klub vjeruje u mene. Nadam se i većoj minutaži, s kojom će doći i bolje igre, a poslije što bude...

Andrija je uz Nikolu Vlašića i Elvira Malokua ocijenjen kao budućnost kluba.

- S Vlašićem igram skupa od djetinjstva, s Malokuom od Hajduka B i dobro se poznajemo. Mislim da bi nas trojica skupa u momčadi jako dobro funkcionirala i nadopunjavala se.

Valjda će im Poklepović dati priliku da to dokažu i na terenu. Iako je trener 60-ak godina stariji od njih, Balić tvrdi da se dobro razumiju. 

- Šjor Stanko je trener velikog znanja i iskustva, sve zna o nogometu i može nam puno toga prenijeti. Naše je da ga slušamo i dajemo sve od sebe. Osjećam da sam stasao u B momčadi, očvrsnuo i da se mogu nositi sa svima u seniorskom nogometu. 

Želje su uvijek iste, pokušati s Hajdukom osvojiti trofej prije odlaska. 

- Ove godine imamo priliku osvojiti Kup, a onda i ući u Europu, a za koju godinu i boriti se za naslov prvaka. Čitam i sam da me traže, ali meni to na jedno uho uđe, na drugo izađe. Ne mislim puno o odlasku, fokusiran sam samo na igre i rad. Za sada se vidim u Hajduku, a kasnije ćemo vidjeti, nadam se da ću jednom i u inozemstvo.

Zanimljivo je kako je i Andrijina rođakinja Beta nogometašica, igra za ŽNK Marjan iz Splita. 

- Ona je starija tri godine od mene, kao djeca smo se igrali na ulici. Dobra je, gledao sam je par puta... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani