Obavijesti

Sport

Komentari 35

Angelo na Copi: "Modri" love LP bez najboljeg napadača?

Angelo na Copi: "Modri" love LP bez najboljeg napadača?
1

Čast je što je na popisu. To je naša nesreća, no dobro je što bi tamo trenirao, a ne odmarao. Međutim, moram biti iskren i reći kako bi bolje bilo da je s Dinamom...

VIDEO

Sprema se Zoran Mamić za Ligu prvaka, no njegova vizija bila bi ozbiljno uzdrmana ako će morati u boj bez najboljeg napadača Angela Henriqueza. Čileanac bi mogao odlepršati na Copa Americu. Prvenstvo Južne Amerike počinje 11. lipnja, a završava 4. srpnja što znači, ako se uzme da bi Henriquez morao biti u reprezentaciji prije početka, da bi Dinamo bio bez prvog strijelca mjesec dana. 

- Velika je čast što je na popisu. To je, da je tako nazovem, naša nesreća, no dobro je što bi tamo trenirao, a ne odmarao. Međutim, moram biti iskren i reći kako bi bolje bilo da je s Dinamom - rekao je Zoran Mamić. 

Nije Mamić jedini koji ima problema s nervozom igrača. Nakon što je Ademi nedavno nervozno reagirao, slično su ponovili Carlos Tevez i Thomas Müller u Ligi prvaka. 

- To su utakmice s velikim emocijama, nitko ne želi biti zamijenjen. Naravno da padne koja riječ koja nije primjerena, ali to treba gledati kroz ogromne emocije koje su u takvim utakmicama. 

Mamić 'pipa puls' Bobana, Livakovića i Krovinovića

Osigurali su 'modri' na Parku mladeži deseti naslov, no ako su u Kranjčevićevoj očekivali da bi protiv njih mogao istrčati dječji vrtić, gadno su pogriješili. 

- Tek sada možemo uživati u nogometu. Neće biti nikakvih znanstvenih radova niti kemijanja - rekao je Zoran Mamić

Nije tajna da će Dinamo u gradskom derbiju još jednom opipati puls BobanaLivakovića Krovinovića, igrača koji su im interesantni. 

- Istina, imaju igrača koji su nam itekako zanimljivi, no neću ih imenovati - kaže Zoran Mamić koji smatra da bi objavljivanjem Dinamovih želja samo podigao cijenu tim igračima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
BOKSAČKI SPEKTAKL

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Borit će se za privremenu IBF titulu svjetskog prvaka
HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje