Obavijesti

Sport

Komentari 37

Ante Čačić 'prijeti' Dinamu: Ja mu mogu prekinuti sjajan niz...

Ante Čačić 'prijeti' Dinamu: Ja mu mogu prekinuti sjajan niz...
1

PAZI, ZORANE Već sam dobivao Dinamo s Dubravom i sa Sesvetama, kaže trener Belupa Ante Čačić čiji Slaven Belupo od 17 sati dočekuje vodeće "modre"

VIDEO

Prvo je pao Split, zatim Zadar, Istra 1961, Lokomotiva i Osijek. Pet utakmica pod Antom Čačićem u Koprivnici, pet pobjeda Slaven Belupa u HNL-u. Iskusni je Ante u pravom smislu preporoditelj.

- Dolazi Dinamo, ali mi želimo nastavak pobjedničke serije - jasan je bio Ante Čačić.

Ipak, nastavak serije bez poraza želi i novi-stari prvak.

- To je Dinamov veliki cilj. No ja mogu prekinuti taj sjajni niz. Igramo protiv ‘mojeg’ Dinama, i zbog toga mi je velika želja da baš ja budem taj trener i Slaven Belupo jedina momčad koja će ove sezone u ligi dobiti Dinamo - rekao nam je Čačić.

Zagrepčane je u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri znao iznenaditi. Pobjeđivao je s Dubravom 1993. i Inkerom 1994. godine. Ti su bodovi na kraju Dinamo stajali naslova prvaka, titule je tih godina uzimao Hajduk.

- Kad sam zadnji put pobijedio Dinamo?! Pa prije dvije godine, 1. svibnja u prijateljskoj utakmici kad sam bio trener Radnika. Tad smo u Sesvetama pobijedili 3-1, trener ‘plavih’ bio je Kruno Jurčić - prisjetio se Ante.

Kad je u studenome došao na klupu “farmaceuta”, bili su posljednji na ljestvici, onda je krenula serija u već spomenutim utakmicama na domaćem terenu.

- Vidio sam da je Zoran Mamić izjavio kako ih danas ne mogu iznenaditi. Tu bih se složio s njim. Blisko smo surađivali u Dinamu, a i teško je iznenaditi tako kvalitetnu momčad - kaže Čačić.

Zagrepčani su odigrali sjajnu utakmicu u Kupu protiv Rijeke, nedostajala je samo realizacija.

- Belupo je momčad koja nam, ako ne budemo pravi, može stvoriti probleme - kaže Mamić, koji bi od prve minute mogao staviti povratnika Soudanija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 37

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu
Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu