Obavijesti

Sport

Komentari 32

Arda Turan izabrao Barcelonu jer želi igrati s Leom Messijem

Arda Turan izabrao Barcelonu jer želi igrati s Leom Messijem
1

Turan je s Barcelonom potpisao ugovor na pet godina, no ne potvrdi li novi Upravni odbor ovaj transfer, Barcelona ga do 20. srpnja može vratiti Atletico Madridu

VIDEO

U Atleticu sam proveo prekrasne godine. Želim se zahvaliti svima, nikad neću zaboraviti navijače, suigrače, klub... Uvijek ću Atletico nositi u srcu, poručio je na oproštaju od Atletico Madrida Arda Turan.

Turski je reprezentativac potpisao petogodišnji ugovor s Barcelonom, no katalonski klub ima opciju vratiti ga u Atletico do 20. srpnja ne potvrdi li ovaj transfer novi upravni odbor. U tom slučaju Barca ipak Atleticu mora platiti deset posto od dogovorene cijene.

- Ovaj transfer nema nikakve veze s predsjedničkim izborima u klubu niti eventualnom željom da si ja učvrstim poziciju predsjednika - rekao je Josep Maria Bartomeu.

Turan je bio isključiva želja trenera Luisa Enriquea koji je imao samo dva zahtjeva u prijelaznom roku, njega i Aleixa Vidala. Barcelona će Atleticu odmah isplatiti 34 milijuna eura, a kroz razne bonuse madridska momčad može zaraditi još sedam milijuna.

- Sigurno da je bilo klubova koji bi ga i više platitili, no Turan je izabrao Barcelonu jer je želio igrati s Messijem - kaže Bartomeu.

Kako za Barcelonu i dalje vrijedi zabrana do 1. siječnja 2016. pitanje je hoće li Turan na posudbu ili će samo trenirati, no bez prava nastupa za katalonski klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu