Obavijesti

Sport

Komentari 17

Azerbajdžan: Premija 200.000 €, stadion kao Stanovi u Zadru

Azerbajdžan: Premija 200.000 €, stadion kao Stanovi u Zadru
1

NEVJEROJATNO Najbolji igrač Husejinov neće igrati u susretu protiv Hrvatske jer su četiri njegova rođaka do smrti tukla novinara koji ga se usudio kritizirati...

VIDEO

Azerbajdžan - zemlja vatre! Taj reklamni natpis nosio je prošle sezone na prsima u Atletico Madridu naš Mario Mandžukić.

U četvrtak (18 sati) “vatreni” će gostovati baš kod Mandžina dojučerašnjeg sponzora, u “zemlji vatre”. Mandžo i društvo jučer su počeli polako pristizati u bazu, hotel As, pa odradili prvi trening prije puta u Baku, gdje ih čeka Robert Prosinečki.

- Pričaju mi dečki da su prezadovoljni Prosinečkim, preporodio ih je, promijenio je pristup, ugodno iznenađenje nakon Bertija Vogtsa - javio nam se Stjepan Poljak, hrvatski nogometaš koji je već četiri godine u Azerbajdžanu. 


Tamo je otišao nakon rastanka sa Slaven Belupom - najprije u Simurq pa u Inter Baku - i postao jedan od boljih igrača lige. 
- Vruće je, do neki dan je bilo 40 stupnjeva. Neće Hrvatskoj biti lako, zaboravite utakmicu iz Gradskog vrta - tvrdi Poljak i dodaje:

- Svi vam ovdje pričaju o Prosinečkom. Čim je došao, pobijedili su Maltu i igrali neriješeno s Norveškom. S istim igračima koje je imao Vogts... Prosinečki im je najveća snaga!

Još jedan Hrvat, nekadašnji nogometaš Zagreba Matija Špičić, kaže da je ogroman problem za Prosinečkog neigranje Javida Husejinova.

- On im je bio najbolji igrač! No u prvoj utakmici Gabale protiv APOEL-a netko je razvio grčku zastavu. U uzvratu u Bakuu on je razvio tursku, pa je novinar napisao da je to ispod svake časti. Husejinov ga je prvo nazvao pa mu verbalno prijetio. Nakon toga četiri igračeva rođaka novinara su premlatila do smrti! Strašno nešto - priča nam Špičić.

Upozorava Matija na još jedan detalj...


- Protiv Hrvatske su trebali igrati na stadionu Tofi Bahamov, koji primi 40.000 ljudi, čak i na Olimpijskom. No savez je odlučio da će igrati na stadionu Neftčija. Da vidite taj stadion. To vam je kao Stanovi u Zadru. Nema atletske staze, navijači uz teren, kapacitet 15.000. Ma totalna ludnica...

Premije su ogromne.

- Pričaju mi igrači Azerbajdžana da su za pobjedu protiv Sjeverne Irske dobili po 200.000 eura, za tri odigrane utakmice dobili su oko 300.000 eura. Dobiju li nas, to će biti neviđene premije - kaže Špičić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom