Obavijesti

Sport

Komentari 63

Bacili City na koljena: Ludnica, liga je luda! Ali mi uživamo...

Bacili City na koljena: Ludnica, liga je luda! Ali mi uživamo...
7

Moji dečki trče kao bikovi. Svaku utakmicu igraju kao da im je posljednja. Sad smo spremni za Arsenal, rekao je Claudio Ranieri nakon što je razbio City na Etihadu...

VIDEO

Nogometna bajka živi i dalje, a iz mjeseca u mjesec nova poglavlja ispisuju igrači Leicester Cityja predvođeni Claudiom Ranierijem. City možda ima milijune, ali Leicester ima momčad. Ono što su "lisice" napravile Manchester Cityju u sat vremena igre dugo nije viđeno u Premiershipu. 

City na kraju može biti sretan samo s 1-3 porazom.

- Ovo je ludo! Luda engleska liga. Sjajan rezultat za nas. Igrali smo vrlo dobro, nismo se prestrašili. Željeli smo pobjedu, rekao je Claudio Ranieri, menadžer najvećeg iznenađenja u Premiershipu od Blackburnovog osvajanja naslova 1995.

- Rano smo zabili, a nije bilo lako ostati koncentriran. Ali uspjeli smo jer smo znali da je preko puta Manchester City. Potrošili smo dosta energije i bitno je da se igrači oporave - kaže Ranieri i otkriva tajnu uspjeha. 

Nešto što bi po obavezno trebale pročitati skupe zvjezdice Manchester Cityja, koje su prestale trčati tamo u 65. minuti utakmice. Kojih desetak minuta kasnije prvi navijači počeli su odlaziti s Etihada.

Moji dečki trče kao bikovi. Igraju svaku utakmicu kao da im je zadnja, Ranierijeva formula uspjeha s Leicesterom

- Moji dečki trče kao bikovi. Svaku utakmicu igraju kao da im je zadnja. Sad smo spremni za Arsenal. Igramo opušteno i bez pritiska jer nemamo imperativ osvajanja lige. Moji dečki izađu na teren i jednostavno uživaju - dodaje Ranieri.

Igrači još nisu spremni pričati o pohodu na naslov. No to se pitanje nameće samo po sebi. Ono što je Mahrez napravio obrani Cityja nije dugo viđeno. Briljantan dribling, pa "bicikl" za Demichelisa i golčina za 2-0.

- Velika pobjeda za nas. No još je dosta utakmica pred nama da bismo pričali o tituli. Vidjet ćemo. Borit ćemo se pa što bude - rekao je sjajni Riyad Mahrez.

Neki igrači Leicestera čak su imali alibi za City.

- Sve momčadi oko nas imaju Ligu prvaka i Europsku ligu pa je normalno da malo misle i na te utakmice. To za nas može biti samo dobra stvar - rekao je neprelazni Robert Huth, čovjek-stijena u obrani Leicestera.

Pravi je gušt gledati Leicester. Možda nemaju najbolje igrače u ligi, ali definitivno su najbolja momčad u Engleskoj. 

Pellegrini potonuo: Bolji su od nas

Ne mogu ništa prigovoriti svojim igračima. Leicester je bio bolji. Teško je kad primiš gol već nakon dvije minute, rekao je Manuel Pellegrini i dodao:

- Imali smo šanse, ali nismo zabili. Očekivao sam više od momčadi, igrali smo doma protiv prvoplasirane momčadi, ali nismo uspjeli. Ništa još nije gotovo. Još se igra za 36 bodova - kaže trener Cityja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom