Obavijesti

Sport

Komentari 13

Baka navijačica slomila ruku pa ostala pogledati Liverpool

Baka navijačica slomila ruku pa ostala pogledati Liverpool
1

Dorothy Adams penjala se na tribine Anfielda pogledati ogled Liverpoola i WBA-a, a onda se spotaknula i slomila ruku. No ni to je nije zaustavilo da pogleda utakmicu...

VIDEO

U proteklim tjednima na portalu 24sata pozabavili smo se najluđim navijačima u svijetu sporta. Tetovaže, posebna imena, vjernost i u starosti ili suludi potezi - sport je ove navijače odvukao preko granice uobičajenog pri iskazivanju podrške svojoj omiljenoj momčadi. Među njima je i Dorothy Adams, baka koja je i sa slomljenom rukom odgledala utakmicu Liverpoola prije nego što je pošla u bolnicu. Ovom pričom zaključujemo serijal tekstova "Najluđi navijači".

Liverpool je ovu premijerligašku sezonu otvorio vrlo loše. U prvih šest kola osvojio je tek sedam bodova, no ni takav skôr nije zaustavio Dorothy Adams, 77-godišnju navijačicu "redsa", da dođe na utakmicu sedmog kola protiv West Bromwich Albiona na Anfieldu. I ne samo to: penjući se do svog mjesta na tribini pala je i slomila ruku, ali usprkos tome odgledala cijelu utakmicu prije nego što je otišla liječniku!

- Nisam htjela propustiti utakmicu iako me je dosta boljelo. Spotaknula sam se putem, a zaštitari su mi priskočili upomoć. Zavili su mi ruku, dali mi tablete protiv bolova i rekli da će zvati hitnu, ali rekla sam im da želim pogledati cijelu utakmicu - rekla je Dorothy za Liverpool Echo.

Na njenu sreću i lakše izdržavanje boli, Liverpool je pobijedio 2-1 golovima Adama Lallane i Jordana Hendersona. Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta i skrivio dvojbeni penal za WBA iz kojeg su gosti zabili jedini gol na utakmici.

- Nakon utakmice muž me je odveo u bolnicu gdje su mi rekli da imam višestruku frakturu zgloba. Liječnik nije mogao vjerovati da sam prosjedila čitavu utakmicu s takvom ozljedom - ponosno govori baka Dorothy (77).

Koliko je potez bio nepromišljen, govori i činjenica da je vjerna Liverpoolova navijačica morala na operaciju zbog koje je i prenoćila u bolnici, ali nakon svega se ipak dobro oporavila.

Izabranici Brendana Rodgersa nakon vrlo lošeg otvaranja sezone uspjeli su malo popraviti sliku serijom od 18 utakmica bez poraza u svim natjecanjima krajem prošle i početkom ove godine, ali daleko je to od onoga što njihova navijačica očekuje.

- Nisam previše impresionirana ovom sezonom zasad. Početak je bio težak, ali nadam se da će se stvari popraviti - zaključila je vlasnica godišnje ulaznice zadnjih osam sezona, čiji suprug prati "redse" nevjerojatnih 70 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...