Obavijesti

Sport

Komentari 22

Balaj nakon potpisa za Rijeku: Zašto ne bih bio kao Kramarić

Balaj nakon potpisa za Rijeku: Zašto ne bih bio kao Kramarić
2

Htio sam doći na Kantridu od kada sam prvi put čuo da me Rijeka želi. Znam dosta o klubu, pratio sam europske rezultate, a dosta toga znam i o HNL-u, kaže Balaj...

VIDEO

Reprezentativac Albanije Bekim Balaj novi je napadač Rijeke. Stigao je iz praške Slavije, a potpisao je ugovor na dvije i pol godine plus dvije dodatne godine.

- Htio sam doći na Kantridu od kada sam prvi put čuo da me Rijeka želi. Znam dosta o klubu, pratio sam europske rezultate, a dosta toga znam i o hrvatskoj ligi jer je ovdje igralo dosta albanskih nogometaša - rekao je Balaj za službenu stranicu Rijeke.

Potpisao je albanski reprezentativac dvoipolgodišnji ugovor.

- Nadam se da ću igrati dobro, ispuniti očekivanja trenera i da će navijači Rijeke jednoga dana moje ime pamtiti po dobrome - kaže Balaj , koji je nacionalni heroj zbog onoga što je napravio na JNA stadionu u utakmici protiv Srbije.

VIDEO

Balaj je dotrčao do srpskih igrača kako bi zaštitio zastavu koja se pojavila na dronu usred utakmice. Kod kuće je heroj, a svojim postupkom razbjesnio je Srbe.

- Ne želim pričati o tome. Sad sam došao u Rijeku i o tome želi pričati - rekao je Balaj, koji stiže kao zamjena za Kramarića.

- Znam da je Kramarić imao sjajnu sezonu u dresu Rijeke, ali zašto ne bih ponovio njegov učinak - kaže 23-godišnji albanski reprezentativac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu
Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu