Obavijesti

Sport

Komentari 106

Barca u finale kupa, Busquets će morati na snimanje gležnja

Barca u finale kupa, Busquets će morati na snimanje gležnja
6

Barcelona je dobila Villarreal na Madrigalu 3-1 i s ukupnih 6-2 ušla u finale kupa. Utakmicu je obilježila ozljeda Sergija Busquetsa i Villarrealov divljak, Tomas Pina

VIDEO

Barcelona je u finalu Kupa kralja. Katalonci su u uzvratu polufinala slavili na Madrigalu protiv Villarreala 3-1 i s ukupnih 6-2 izborili finale. Neymar je zabio dva gola, Suarez jedan. No Katalonci su vjerojatno neko vrijeme ostali bez Sergija Busquetsa.

VIDEO

Španjolski veznjak koji je nedavno produljio ugovor teško ozlijeđen je pred kraj prvog dijela. Na njega je startao Villarrealov Pina. U prvi trenutak činilo se kako da je Busquetsu slomljena noga. No Španjolac se pred kraj utakmice vratio na klupu i odgledao pobjedu Barcelone do kraja.

Ivan Rakitić , kao i u prvoj utakmici, počeo je s klupe. Hrvatski reprezentativni veznjak dobio je posljednjih 15 minuta utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Barcelona je branila 3-1 iz prve utakmice, a Villarreal , koji je zadnji put dobio Barcu 20. listopada 2007. godine, pao je već u trećoj minuti. Sve nade Villarreala da bi nešto mogli napraviti u ovoj utakmici pale su u vodu. Messi je sjajnom loptom pronašao Neymara, a Brazilac bez problema zabija za vodstvo Barcelone.

Dos Santos je pred kraj prvog dijela zabio za 1-1. Barcelona je imala nekoliko dobrih šansi, a Villarreal je promašaje kaznio akcijom pred kraj prvog dijela. Dos Santos je dobro reagirao nakon ubačaja s desne strane.

Barcelona je u istoj akciji primila gol i ostala bez Sergija Busquetsa. Tomas Pina je započeo akciju za gol. No u dodavanju je produžio nogu i žestoko startao na Busquetsa. Nije kriv veznjak Villarreala, jednostavno nije mogao povući nogu i Busquets je nastradao. Enrique je uveo Mathieua.

Barcelona je povela u 74. minuti. Javier Mascherano je dao odličnu loptu za Luisa Suareza, Urugvajac zaobilazi golmana i zabija za novo vodstvo. Prije toga Villarreal je u jednoj akciji ostao bez Pine, koji je dobio izravni crveni karton zbog divljačkog starta nad Neymarom. To je isti igrač koji je startao na Busquetsa.

Konačnih 3-1 postavio je Neymar drugim golom na utakmici.

Ništa od katalonskog derbija u finalu

Athletic Bilbao drugi je finalist Kupa kralja. Pomalo neočekivan scenarij. Espanyol je u prvoj utakmici na gostovanju odigrao 1-1. Kod kuće su dočekali Bilbao u uzvratu, katalonski derbi u finalu Kupa kralja bio je očekivana opcija.

No zaboravili su pitati što u Bilbau misle o tome. Athletic je slavio kod Espanyola 2-0 golovima Aduriza i Etxeite te s ukupnih 3-1 izborio finale protiv Barcelone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...