Obavijesti

Sport

Komentari 31

Barcelona želi feštu u Madridu, Real navija za gradskog rivala

Barcelona želi feštu u Madridu, Real navija za gradskog rivala
1

SVE NAOPAKO U pretposljednjem kolu navijači Reala žele pobjedu Atlética, a Barcelonini će pružiti podršku gradskom rivalu Espanyolu. Svi igraju od 19 sati

VIDEO

Fernando Torres već je zagorčao sezonu Real Madridu, kad je kraljevskom klubu zabio dva gola u kupu. A navijači Reala sad moraju navijati baš za Torresa.

Fernando će predvoditi napade Atlética u derbiju protiv Barcelone, koja dva kola prije kraja ima četiri boda viška u odnosu prema Real Madridu.

- Torres će početi i nadam se da će imati dobar nastup u velikoj utakmici - najavio je Diego Simeone, koji je Marija Mandžukića odlučio ostaviti na klupi.

- Ako napadnete prežestoko, Barcelona vas može ubiti. Ali isto vam se može dogoditi i ako samo čekate svoju priliku - objasnio je argentinski trener.

Ako Messi, Suárez i Neymar budu raspoloženi za takva ubojstva, Barcelona bi mogla imati slatku proslavu naslova - u Realovu susjedstvu, samo šest kilometara daleko od stadiona Santiago Bernabéu.

- Imamo priliku osvojiti prvi od tri moguća naslova. Nema veće motivacije od toga - kaže Luis Enrique.

- Želimo odmah osigurati naslov prvaka, ali znamo da moramo nastaviti žestoko igrati do kraja sezone ako hoćemo ponoviti nešto što je Barcelona samo jednom napravila u svojoj povijesti. Ovo je prva od tri velike utakmice koje nas čekaju - dodao je trener Barcelone.

I dok se u njegovim izjavama osjeti da jedva čeka odlučujuće utakmice, kod Carla Ancelottija osjeti se da jedva čeka kraj sezone.

- Borit ćemo se do kraja - najavio je trener Reala, kojem za osvajanje naslova trebaju pobjede kod Espanyola i kod kuće protiv Getafea, ali i dva kiksa Barcelone. Mali su izgledi da će se to dogoditi, mnogo manji od onih da Ancelotti vodi posljednje dvije utakmice u Madridu.

- Ne brine me ako klub traži novog trenera. Idemo odigrati dvije najbolje utakmice. Poslije sezone možemo o mojoj budućnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović