Obavijesti

Sport

Komentari 25

Baždarić: Još nije sve gotovo, možemo se žaliti IO-u HNS-a...

Baždarić: Još nije sve gotovo, možemo se žaliti IO-u HNS-a...
1

Mnoštvo neispunjenih uvjeta, od infrastrukturnih do financijskih, koštale su Zadar licencije za Prvu ligu. Ipak, tajnik kluba Mladen Baždarić vjeruje da nije sve gotovo

VIDEO

Zadar je nakon žalbenog postupka licenciranja dobio licenciju za Drugu HNL, ali ne i za MAXtv Prvu ligu. Klub sa Stanova time je već u četvrtak postao drugoligaš neovisno o raspletu prvenstva u zadnja dva kola.

Stanovi nemaju niti jedno natkriveno mjesto. Niti mjesta u VIP-loži nema dovoljno, a problem je i u neadekvatnim uvjetima rada za novinare i fotografe, kao i u nepostojećem TV-studiju. Niti financijski Zadrani nisu zadovoljili jer im revizorsko izvješće nije u skladu s pravilnikom o licenciranju.

Ipak, još uvijek postoji slamka spasa, objasnio je tajnik kluba Mladen Baždarić.

- Odluka je konačna u smislu da više nema žalbenog tijela u tom postupku i komisiji, ali postoji jedan izvanredni pravni lijek koji se zove zaštita zakonitosti i to se upućuje Izvršnom odboru HNS-a. Hoćemo li mi njima nešto i poslati, vidjet ćemo kroz koji dan jer još uvijek nismo dobili svu dokumentaciju - rekao je Baždarić za Radio Zadar te nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- HNS je napisao da revizorska izvješća nisu u skladu s pravilnikom. Međutim mi još uvijek nismo dobili revizorsko izvješće od kuće koja ga radi. Tek kada ga dobijemo mi možemo onda vidjeti što i kako dalje. Ako je sve u redu, onda teško nešto možemo napraviti. Ali ako vidimo da je propust s njihove strane, onda ćemo iskoristiti ovaj izvanredni pravni lijek i uputiti žalbu HNS-u.

Dva kola prije kraja prvenstva Zadar je dva boda udaljen od pozicije koja bi mu u regularnim okolnostima donijela razigravanje za Prvu ligu (drži je Osijek), a tri boda od sigurne zone i mjesta koje čuva Istra 1961.

Ne promijeni li se odluka HNS-a, Zadar će sljedeće sezone igrati susjedski derbi sa Šibenikom, koji je uz Dinamo II jedini od trećeligaša izborio Drugu HNL.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.