Obavijesti

Sport

Komentari 26

"Beniteza ne podnosim zbog onog što je pitao moju mamu"

"Beniteza ne podnosim zbog  onog što je pitao moju mamu"
1

Benitez me ne voli. Ne znam zašto, ali takav sam dojam dobio. Čak i prije nego je sa mnom progovorio. Ono što je pitao moju majku je strašno, napisao je Gerrard...

VIDEO

Bez problema mogu uzeti telefon i normalno razgovarati sa svim bivšim trenerima. Osim jednog. Rafa Benitez. On je iznimka. I tako će uvijek biti, napisao je Steven Gerrard u kolumni za Daily Mail.

Benitez je vodio Liverpool od 2004. do 2009., no Gerrardu se zamjerio i prije nego ga je upoznao. Točnije, nakon što mu je majka prenijela što ju je Rafa Benitez pitao.

- Mislim da me Benitez jednostavno ne voli. Ne znam zašto, ali takav sam dojam dobio od starta. Čak i prije nego je sa mnom progovorio. Shvatio sam to kad mi je majka rekla što ju je pitao - počeo je Gerrard u kolumni za britanski Mail.

Rafa Benitez naslijedio je Gerarda Houlliera na klupi Liverpoola. No Houllier je ostao blizak s igračima te je zajedno s majkom Stevena Gerrarda odletio u Portugal gdje je gledao utakmicu Hrvatske i Engleske na Euru 2004. godine.

- Houllier i moja majka samo su susreli Rafu Beniteza. Houllier ju je predstavio Rafi, a njegovo prvo pitanje bilo je: "Dobar dan, gospođo. Voli li vaš sin novac?". Majka je bila u šoku. Mislim, kakvo je to pitanje? Upoznao ju je prvi put - nastavio je Gerrard.

Iako je s Benitezom sudjelovao u jednom od najvećih preokreta u nogometnoj povijesti, onoj noći u Istanbulu 2005. godine kad je Liverpool stigao 0-3 protiv Milana i osvojio europski naslov, Gerrard se nije zbližio s Rafom.

- To je vjerojatno bila najveća noć u mojoj i njegovoj karijeri, ali ni to nas nije povezalo. Na "presicama" je zvao ostale igrače imenom, samo je mene zvao "Gerrard". U svlačionici je za sve imao nadimak kad bi čitao postavu, samo sam ja bio "Gerrard" - otkrio je legendarni igrač Liverpoola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze
HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje