Obavijesti

Sport

Komentari 43

Bez wunderkinda: Ćorić htio igrati, Mamić ga poslao kući

Bez wunderkinda: Ćorić htio igrati, Mamić ga poslao kući
3

Ćorić će utakmicu zbog koje bi mogla propasti cijela sezona gledati na televiziji, iako se oporavio od ozljede, čak i briljirao na treninzima. No trener ga nije ni poveo

VIDEO

U Zagrebu je ostalo desetak igrača, među njima i Ante Ćorić. On je u ponedjeljak trenirao prvi put, rekao je prije puta u Luksemburg Zoran Mamić.

Trener Dinama očito smatra da maksimirski “dragulj“ nije do kraja zaliječio ozljedu mišića. Ante je osjetio zatezanje u mišiću na zagrijavanju prije utakmice s Folom. Propustio je taj susret, gostovanje u Osijeku, a za Luksemburg je trebao biti spreman. 

Osjećao se mnogo bolje, izvori iz Maksimira nam kažu da je odradio tri treninga. Kako je na posljednjem treningu prije puta u Luksemburg briljirao. Zabio je tri gola, dobivao je pohvale od Zorana Mamića, a onda je došao popis putnika za put u Luksemburg. 

Neugodno se Ante iznenadio, čak i šokirao kad je vidio da ga nema na tom popisu. Tako je, dok su njegovi suigrači bili u avionu za Luksemburg, Ćorić odrađivao jutarnji trening. Čudna odluka Zorana Mamića da na put ne vodi igrača koji je predodređen da bude novi lider Dinama. 

Marko Rog je u ovom trenutku u prednosti, nije imao problema s ozljedom, ali za talent poput Ante Ćorića trebalo bi se naći mjesta u prvih 11 u budućnosti.

Za Dinamo je večeras utakmica istine. Tri remija koja nitko nije očekivao na početku sezone, unijela su nemir u svlačionicu.

- Moramo u svemu biti bolji. Pritisak? Ne, ne osjećam ga. Ako se netko od igrača ne može nositi s pritiskom, i ne može biti igrač Dinama - kaže uoči Fole Zoran Mamić.

U Luksemburg je otišao i njegov brat Zdravko. Propustio je gazda gostovanje u Osijeku, ali europsku utakmicu nije. I on i Zoran vjeruju kako će gledati puno bolje izdanje nego prošle srijede kad su im igrači nakon izlaska iz pritvora priredili pravu “pljusku“.

- Teško je u tako kratkom vremenu nešto novo izmisliti, ali svjesni smo situacije. Nemamo previše izbora. Kvalitetniji smo i to trebamo potvrditi - završio je trener Mamić.

Fola Esch iznenadila je pritiskom na početku utakmice u Maksimiru. Večeras Dinamo priprema pritisak od prve minute, žele rani gol da osiguraju mirniji nastavak utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana