Obavijesti

Sport

Komentari 38

Bilić ponovno na vrhu golom u 6. minuti sudačke nadoknade

Bilić ponovno na vrhu golom u 6. minuti sudačke nadoknade
2

Momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić protiv jednog od 'davljenika' lige tek je golom u šestoj minuti sudačke nadoknade uspjela osvojiti sva tri boda

VIDEO

Nakon što je Fenerbahçe kiksao i u 28. kolu turskog prvenstva odigrao samo 1-1 na gostovanju kod Eskişehirspora, prvo je Galatasaray na svojoj Türk Telekom Areni s 1-0 svladao Gaziantepspor i preuzeo vrh ljestvice, a onda je otprilike 23 sata kasnije Beşiktaş pred domaćim navijačima na svom Recep Tayyip Erdoğan stadionu pobjedom od 2-1 nad Karabüksporom preuzeo čelo poretka.

VIDEO

Momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić protiv jednog od 'davljenika' lige tek je golom u šestoj minuti sudačke nadoknade uspjela osvojiti sva tri boda.

Dva crvena i pet žutih

U gruboj utakmici glavni sudac Bülent Yildirim podijelio je dva crvena kartona i pet žutih , a poveli su domaćini u 25. minuti kada je precizan bio 32-godišnji Kanađanin Atiba Hutchinson . Sve je na mlin domaćih nogometaša otišlo u 42. minuti kada je 31-godišnji Nizozemac Boy Waterman dobio crveni karton i činilo se tada kako će Beşiktaş lakoćom zadržati vodstvo s igračem više.

Međutim, u 54. minuti Bilić u igru uvodi Necipa Uysala , a 24-godišnji Turčin samo četiri minute kasnije dobiva crveni karton. Počeli su tada problemi za domaćine, a u 79. minuti 22-godišnji Turčin Musa Cagiran zabio je za 1-1 i šokirao domaće navijače.

Bilić pogodio sa zamjenom

Bacili su domaćini tada sve u napad, a Bilić je u 84. minuti u igru uveo 23-godišnjeg Cenka Tosuna , Turčina rodom iz Njemačke, koji u trenucima kada su već svi mislili da je gotovo, u šestoj minuti sudačke nadoknade, zabija za erupciju oduševljenja na domaćem stadionu.

Momčad Slavena Bilića već peti put ove sezone u samoj završnici utakmice izvlači bod ili pobjedu, no ova je posebno važna jer je do kraja prvenstva ostalo još samo šest kola i svakako će do samoga kraja biti iznimno zanimljivo.

Gužva šest kola do kraja

Na ljestvici sada vodi Beşiktaş sa 61 bodom , koliko ima i drugoplasirani Galatasaray , no momčad Slavena Bilića ima pet golova bolju gol razliku . N a trećem mjestu je Fenerbahçe s bodom manje. Spomenimo i kako u predzadnjem kolu Galatasaray pred domaćim navijačima dočekuje Beşiktaş.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 38

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja