Obavijesti

Sport

Komentari 125

Bilić za povijest: Nitko još nije srušio 5 velikana u polusezoni

Bilić za povijest: Nitko još nije srušio 5 velikana u polusezoni
6

Bilić je rušenjem Mourinha izjednačio rekord Uniteda koji je pod palicom sir Alexa Fergusona 2012. dobio četiri velikana u polusezoni. No nitko ih nije dobio pet. Još

VIDEO

Arsenal, riješen. Liverpool, riješen. Manchester City, riješen. Sve u gostima. No sad je postalo ozbiljno. Bilićev West Ham počeo je rušiti velikane i doma. Pao je i Chelsea na Upton Parku, a "Super Slav", kako našeg trenera zovu Englezi, na korak je do čudesnog podviga. Bilić je klub doveo do trećeg mjesta u Premiershipu.

Bilić i Jurčević drmaju Premiershipom

Naravno da smo svi oduševljeni u klubu. Ovo je savršen dan. Pobijedili smo Chelsea pred svojim navijačima, rekao je Slaven Bilić nakon što je srušio i Mourinha.

- Ovo je kao san za nas. Pobijedili smo veliki klub, a odigrali smo gotovo savršeno - dodao je Nikola Jurčević koji je Bilićeva desna ruka u klubu.

Bio bi veći i od sir Alexa

Nakon što je srušio Mourinha na svom terenu, Bilić je izjednačio podvig Manchester Uniteda koji je pod Alexom Fergusonom 2012. godine u jednoj polusezoni pobijedio četiri kluba iz vrha. Samo su Bilić i sir Alex Ferguson rušili četiri velikana u polusezoni,. West Ham je to napravio protiv Arsenala, Liverpoola, Manchester Cityja i Chelseaja, no nitko nije srušio pet velikih engleskih klubova u polusezoni. 

Slaven Bilić ima šansu za to ako pobijedi Manchester United nakon čega bi završio u povijesnim knjigama engleskog nogometa kao prvi trener kojem je to uspjelo.

West Ham gostuje na Old Traffordu 5. prosinca. Znate li kad je West Ham posljednji put dobio United u Premiershipu na Old Traffordu? Prije više od osam godina. "Čekićari" su slavili u svibnju 2007. godine golom Carlosa Teveza. 

No sa Slavenom na klupi ništa nije nemoguće. Prije tog gostovanja na Old Traffordu West Ham igra u gostima kod Watforda i Tottenhama, a dočekuje Everton i WBA.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 125

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu
Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze