Obavijesti

Sport

Komentari 50

Bilić: Znao sam da West Ham ima vjeru u sebe, sjajan start

Bilić: Znao sam da West Ham ima vjeru u sebe, sjajan start
1

Nije samo zbog osvajanja tri boda, nego zbog toga što smo ih osvojili protiv jednog od pretendenata na naslov, rekao je Bilić nakon slavlja West Hama nad Arsenalom

VIDEO

Jako smo zadovoljni, ovo je sjajan start. Nije to samo zbog osvajanja tri boda, nego zbog toga što smo ta tri boda osvojili protiv jednog od pretendenata na naslov prvaka koji je jako dobro igrao na pripremama. Ovo je londonski derbi koji smo gubili u zadnjih pet godina kod kuće i u gostima, to čini ovaj uspjeh još posebnijim, rekao je Slaven Bilić nakon pobjede u premijerligaškom debiju kao trener West Hama protiv Arsenala (2-0).

- Lako je reći da sam znao da moja momčad ovo može. Znao sam da imamo momčad i vjeru u sebe, ali nisam bio siguran da ćemo to i pokazati na način na koji smo pokazali u drugom poluvremenu. Pokazali smo karakter i kvalitetu, Sam Allardyce ostavio mi je dobru momčad u dobroj formi, dobili smo i izgubili na kvaliteti i još nam uvijek nedostaje igrača, ali imamo dobru šansu napraviti dobar posao u Premiershipu.

West Ham je poveo golom Cheikoua Kouyatéa u 43. minuti, a "topnike" je dokrajčio dalekometni šut Maura Zaratéa u 13. minuti nastavka.

- Osobito sam zadovoljan drugim poluvremenom, a u prvom nismo zaslužili vodstvo. Arsenal je dominirao, ali zabili smo gol koji nam je dao samopouzdanje. Rekao sam igračima što sam trebao u svlačionici i sve je izgledalo bolje - poručio je Bilić koji je u prvu postavio stavio 16-godišnjeg Reecea Oxforda i pogodio:

- Nisam ga stavio u igru samo zato što ima 16 godina. Bio je to rizik, još će uvijek biti, ali ima ono nešto i mislio sam da će dobro odigrati ispred zadnje četvorke, htio sam da kombinira sa suigračima i jako sam ponosan na njega. Na papiru ima 16, ali mentalno je puno zreliji. Da je Messi došao ispred mene, bio bih zbunjeniji od njega! Rekao sam mu i prije Astre da će biti moja krivica učini li što krivo. Na sreću, to se danas nije dogodilo.

Sljedeći West Hamov ispit domaća je utakmica protiv Leicester Cityja Andreja Kramarića na Veliku Gospu u 16 sati. I "lisice" su sezonu otvorile pobjedom.

- Pokažemo li igru kao u prvom dijelu, onda nećemo imati šanse. Ali bude li kao u drugom poluvremenu, dođe li sreća i izbjegnemo li ozljede, bit ću optimističan - zaključio je bivši hrvatski izbornik u razgovoru za Sky Sports.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao