Obavijesti

Sport

Komentari 10

Bony je bio pričuva Slepički u Sparti, Grimes prvak u frizbiju

Bony je bio pričuva Slepički u Sparti, Grimes prvak u frizbiju
3

Wilfried Bony, bio je pričuva Slepički u praškoj Sparti kad su igrali protiv Dinama ‘08. Swansea je za dva milijuna eura kupio Grimesa, prvaka Engleske u bacanju frizbija

VIDEO

Iako su za nas nekako najvažnije priče ovog prijelaznog roka transferi hrvatskih nogometaša, na engleskom nogometnom tržištu bili smo svjedoci nekih od nevjerojatnijih priča ove zime.

O dramatičnoj životnoj drami najskupljeg igrača ovog prijelaznog roka Juana Cuadrada već smo pisali. Kolumbijac je za 33,4 milijuna eura stigao u veliki Chelsea. Već je nekoliko godina svima sasvim jasno da je Cuadrado fantastičan igrač, no sada je u javnost izašao i podatak da je Cuadrado s pet godina ostao bez oca kojeg je u Kolumbiji ubila gerila. Juan se sakrio pod krevet i preživio.

REUTERS/PIXSELL

Swansea City ostao je bez najveće zvijezde i drugog najskupljeg igrača ovog prijelaznog roka, Wilfrieda Bonyja, Bjelokošćanina koji je prešao u Manchester City. Napadač koji je, igrajući za prašku Spartu naučio češki jezik, šansu je u Pragu dočekao nakon što mu je mjesto u napadu odlaskom u Dinamo oslobodio - Miroslav Slepička. Napustio je Spartu 2011. i tad je počeo njegov veliki uspon sve do ovih dana kada je prelaskom u City postao jedan od najskupljih igrača zimskog prijelaznog roka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Igor Kralj

A iste te 2011. godine je Matt Grimes (19), posljednje pojačanje Swanseaja, Bonyjeva dosadašnjega kluba, bio prvak Engleske u - frizbiju. Swansea je veznjaka i frizbi majstora u slobodno vrijeme platio dva milijuna eura.

No najnevjerojatniji transfer ove zime vjerojatno je onaj Andyja Kelletta, 21-godišnjaka koji je prešao iz Boltona u Manchester United. Lijevi bek nije igrao standardno ni u Boltonu, pa je dogovorena posudba s četvrtoligašem Plymouthom. Igrač je već bio na pola puta do Plymoutha kad mu je zazvonio mobitel. Menadžer mu je rekao da ga želi Louis van Gaal. Nije mu vjerovao, poklopio je slušalicu misleći da se šali, ali onda ga je nazvao otac i uvjerio ga da je priča istinita. I završio je na Old Traffordu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu