Obavijesti

Sport

Komentari 47

Borussia pobjedom među 10, golčina Pirla za slavlje Juvea

Borussia pobjedom među 10, golčina Pirla za slavlje Juvea
3

Trećom pobjedom u nizu, na gostovanju u Stuttgartu, dortmundska Borussia došla je do 10. mjesta Bundeslige. Uspješni su bili i Monaco u Nici te Juve protiv Atalante

VIDEO

Čini se da je Jürgen Klopp napokon pronašao pravu kombinaciju u postavi Borussije Dortmund. Žuto-crni su na gostovanju kod Stuttgarta u prvoj utakmici 22. kola Bundeslige slavili 3-2 i tako se pomakli na deseto mjesto ljestvice.

Pierre-Emerick Aubameyang otvorio je golijadu u 25. minuti, a samo sedam minuta poslije Florian Klein iz penala poravnao na 1-1. No dortmundski je sastav do poluvremena još jednom poveo, ovaj put preko İlkaya Gündoğana koji je na dodavanje Shinjija Kagawe zabio za 2-1.

Krajem utakmice Marco Reus završio je kontru golom u praznu mrežu za 3-1, a malu dramu donio je Georg Niedermeier smanjenjem na 3-2 samo dvije minute poslije. Vremena za povratak Stuttgarta, međutim, više nije bilo. Švabe su ostale posljednje na ljestvici s 18 bodova.

Može Monaco i s igračem manje

Nogometaši Monaca, za koje je svih 90 minuta branio hrvatski reprezentativni golman Danijel Subašić , svladali su u lokalnom derbiju Nicu 1-0 na njihovu terenu u 25. kolu Ligue 1.

Zanimljivo je da domaćin nije uspio iskoristiti igrača više čitavo drugo poluvrijeme nakon što je crveni dobio Aymen Abdennour . Dapače, u završnici utakmice Bernardo Silva lijepo je pogodio za važnu pobjedu Monaca nakon katastrofalne pogreške obrane Nice. "Kneževi" su četvrti na ljestvici s pet bodova manje iza PSG-a i Marseillea.

Juventus okrenuo Atalantu i pobjegao na 'plus 10'

Fantastičnim dalekometnim šutom Andree Pirla Juventus je došao do pobjede protiv davljenika Atalante u Torinu. No nije mu bilo lako. Giulio Migliaccio šokirao je "staru damu" golom za vodstvo u 25. minuti poslije kornera, prije nego što je Fernando Llorente na sličan način, nakon gužve, izjednačio, a velemajstor Pirlo preokrenuo na konačnih 2-1 .

Reuters/PIXSELL

Izabranici Massimiliana Allegrija pobjegli su prvom pratitelju Romi na deset bodova uz utakmicu više, a Atalanta je ostala na 17. mjestu, posljednjem koje jamči ostanak u Serie A sljedeće sezone.

Sammiru 85 minuta u pobjedi Getafea

Mali madridsko-barcelonski derbi u Getafeu su odigrali istoimeni domaćin i Espanyol, a bodovi su ostali na Coliseumu Alfonso Pérez. Pablo Sarabia efektno je doveo domaćine u vodstvo u 33. minuti, početkom nastavka prednost je digao Álvaro Vázquez nakon prodora i asistencije Sarabije, a Anaitz Arbilla minutu prije kraja zabio je fantastičan gol za Katalonce koji se pokazao tek počasnim. Getafe je pobijedio 2-1.

VIDEO

Povremeni hrvatski reprezentativac Sammir igrao je do 85. minute, a njegova momčad napredovala je do 11. mjesta ljestvice i pomakla se od opasne zone. Espanyol je s tri boda više na osmoj poziciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 47

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro
KOMENTAR

Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro

Plus+ Igrači pod Conteom 'pregore', a čini se da se isto dogodilo i u Rijeci. Željko Sopić (49) u svlačionicu Rijeke donio je silnu energiju, "vozio je" na 5000 okretaja, išao all in...