Obavijesti

Sport

Komentari 0

Boysi: Akcije će trajati dok se ne raspuste sva tijela Dinama

Boysi: Akcije će trajati dok se ne raspuste sva tijela Dinama
4

Sve naše akcije bit će usmjerene prema onima koji su sudjelovali, ali i onima koji su prešutno odobravali sustavnu pljačku naše Svetinje, objavili su Bad Blue Boysi

VIDEO

Bad Blue Boysi najavili su dosad najveći prosvjed ispred Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za petak u 18 sati. Boysi su na dan Dinamove utakmice protiv Arsenala na Emiratesu u Ligi prvaka proširili svoju objavu o zakazanom prosvjedu, a njihovo priopćenje donosimo vam u cijelosti dolje niže ispod teksta.

Navijači su se odlučili na prosvjed u vrijeme dok je USKOK pokrenuo veliku akciju te uhitio Zdravka Mamića i njegovog sina Marija, izvršnog direktora Hrvatskog nogometnog saveza Damira Vrbanovića te dvojicu poduzetnika.

Sumnjiče ih da su se udružili u zločinačko udruženje te da su preko firmi u Švicarskoj, Velikoj Britaniji i Hong Kongu izvlačili novac iz Dinama, a maksimirski klub oštetili su za najmanje 78.595.841,17 kuna, objavio je USKOK u priopćenju.

Priopćenje:

S obzirom da se protiv čelnika Dinama vodi više istraga za najveću pljačku u povijesti hrvatskog sporta, za svaki idući dan koji oni provedu na svojim funkcijama u Dinamu smatramo odgovornim trenutnu vlast (a i svaku buduću) i nadležno ministarstvo čija je sportska inspekcija imala i još uvijek ima zakonske ovlasti odstraniti taj karcinom iz našeg kluba. Krajnje je vrijeme da ova vlast (kao i svaka buduća) zajedno s uhljebima iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta prestane ovaj narod praviti budalama i dopuštati iživljavanje na Dinamu zbog svojih politikanskih igara u kojima im odgovara da se u beskonačnost piše i govori o kriminalu i pljački čovjeka kojeg nabijaju na nos svom najvećem političkom oponentu.

 Iz tog razloga će svaka naša iduća akcija, a bit će ih dok god se ne raspuste sva tijela NK Dinamo od Uprave, Izvršnog i Nadzornog odbora, biti usmjerena na sve one koji su sve ove godine sudjelovali i prešutno odobravali sustavnu pljačku i degradaciju naše Svetinje. Svi su za to jednako krivi, oni koji su pljačkali i oni koji su im to iz bilo kojeg razloga dopuštali!

 Navijači Dinama već 5 godina vode krvavu borbu u kojoj traže da o klubu koji djeluje i ustrojen je kao udruga građana odlučuju članovi kluba, onako kako je to jedino moguće i ispravno s obzirom na njegov trenutni ustroj. Ne zato jer se želimo igrati i imitirati neke trendove u drugim zemljama već isključivo iz razloga da se izbjegne i spriječi ovakva besramna pljačka kluba od strane obitelj Mamić zajedno sa svima koji su sudjelovali u radu kluba u proteklih desetak godina. Umjesto toga klub je cijelo jedno desetljeće pod okupacijom jedne obitelji i nekoliko desetaka njoj odanih ljudi koji nemaju nikakve veze s nogometom i Dinamom, a svima njima klub služi isključivo za vlastito bogaćenje. U tom periodu iz kluba su istjerani gotovo svi oni koji su pisali slavnu povijest našeg kluba jer se nisu uklapali u njihovo odabrano društvo koje dobro živi od klupske blagajne.

Upozorenja na otimačinu od samih početaka

Na sve ovo što se piše i govori zadnjih dana, a tiče se razmjera ove neviđene otimačine, mi upozoravamo gotovo od samih početaka stvaranja dinastije Mamićevih i više ne vidimo nikakvu svrhu u tome da se bavimo (samo) onima koji su krali i uništavali klub već se okrećemo prema svima koji su to sve dopuštali i još uvijek dopuštaju.

Ako bude potrebno prosvjedovat ćemo svaki tjedan gdje god bude trebalo jer od ovog petka svoju borbu za Dinamo selimo na ulice i pred dvorišta svih onih koji odbijaju riješiti ovaj problem.

Sve dok odgovorni ne riješe pitanje sukoba interesa u Dinamu, a koji je sada već opće poznata stvar obzirom da niti njihovi odvjetnici ni oni sami više ne negiraju postojanje privatnih ugovora s igračima Dinama i uzimanje provizije od njihovih plaća i transfera, mi ćemo umjesto stadiona izabrati ulicu i nikakva birokratska i slična izmotavanja nas ne zanimaju.

Dok god oni čiji je to posao budu ignorirali odgovornost svih tijela kluba čija je, između ostalog, zadaća bila kontrola i nadzor financija te odobravanje sklapanja i raskida ugovora na kojima su ukradene stotine milijuna kuna, imat će nas za vratom.

Pozivamo sve navijače Dinama da nam se pridruže u najvećoj ofenzivi do sada u borbi za spas Dinama koja započinje s prosvjedom pred Ministarstvom znanosti obrazovanja i sporta u petak u 18 sati!

PETAK, 17.30, PARK RUŽMARINKA – SVI NA PROSVJED

STOP OKUPACIJI DINAMA!

BAD BLUE BOYS.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu