Obavijesti

Sport

Komentari 227

Brbić: Sudac? Nije bio dobar, Milić: Nije trebao biti korner

Brbić: Sudac? Nije bio dobar, Milić: Nije trebao biti korner
1

Predsjednik Hajduka Brbić bio je frustriran i nezadovoljan silnim žutim kartonima koje je Hajduk dobio protiv Dinama. Mamić mu je odgovorio da je to njegov stil...

VIDEO

Hajduk je parirao Dinamu kao rijetko kada i imao razdoblje dominacije, osobito u drugom poluvremenu, ali na kraju je ostao praznih džepova. Splitska momčad izgubila je u Zagrebu golom Hillala Soudanija u 95. minuti utakmice za 2-1.

- Moram reći ono što mi je na srcu - vidno nezadovoljan bio je predsjednik Hajduka Marin Brbić nakon utakmice pa kritizirao suđenje Ante Vučemilovića-Šimunovića:

- Nije odradio dobar posao. Podijelio je čak šest kartona Hajduku, a puno manje (jedan, Soudani zbog skidanja dresa kod proslave gola, op.a.) Dinamu. Ukazivat ćemo na pogreške dokle god postoje. Želim da se pogleda snimka i da se vidi zbog čega su sve moji igrači dobivali žute kartone.

Zoran Mamić ne vidi ništa sporno u suđenju velikog derbija.

- Ja to tako nisam doživio, a njega pitajte na što je točno mislio. Sve sam već rekao, oni uvijek traže nešto i to je njihov stil, ali i to treba respektirati - poručio je trener Dinama te dodao da pobjedu posvećuje bratu Zdravku i nećaku Mariju uz nadu da će što prije izaći iz pritvora.

Brbić je, inače, doživio neugodnost uoči same utakmice. Po dolasku na stadion njega, predsjednika Hajdukova nadzornog odbora Ljubu Pavasovića-Viskovića i sociologa Dražena Lalića verbalno su napali domaći navijači poručujući im: "Je li Dinamo Zvezda?" aludirajući na posljednje prepirke među klubovima.

Hrvoje Milić bio je jedan od kartoniranih nogometaša Hajduka:

- Jako sam utučen. Žao mi je, baš se loše osjećam jer nije lijepo izgubiti na ovakav način. Hajduk je bio bolja momčad. Što da vam kažem osim da me boli i peče ovakav poraz? Nema goreg nego primiti gol u zadnjoj minuti, a bolji ste cijelu utakmicu - rekao je Milić.

Lijevi bek splitske momčadi sumnja da je Fernandes trebao dobiti priliku zabiti vodeći gol za domaće u prvoj minuti. Bio je Čileanac u dvoboju s Josipom Juranovićem nakon čega je lopta otišla preko golaut-crte.

- Po meni kornera nije bilo - rekao je Milić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 227
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe