Obavijesti

Sport

Komentari 10

Caktaš je otkrio: Zamolio sam trenera da me ostavi na klupi

Caktaš je otkrio: Zamolio sam trenera da me ostavi na klupi
1

SAMOKRITIČAN Nije bilo lako vratiti se u formu u ovako turbulentnoj sezoni, kaže Mijo Caktaš, igrač Hajduka koji se nakon duge rehabilitacije vratio nogometu...

VIDEO

Svjestan sam da mnogi nisu bili zadovoljni mojim igrama, na koncu, nisam ni ja bio zadovoljan, no propustio sam gotovo cijelu prošlu sezonu zbog operacije i rehabilitacije. Nije se lako vratiti u formu, pogotovo u sezoni s toliko turbulencija. Na žalost, u Hajduku se brzo zaboravlja sve dobro što si u prošlosti napravio, kaže Mijo Caktaš.

Nekoliko dobrih utakmica u nizu vratile su Miju Caktaša u život, činilo se kako se Hajdukov veznjak nakon operacije koljena i duge rehabilitacije teško vraćao u nekadašnju formu, no u zadnje vrijeme opet je onaj stari.

- Napokon sam odigrao onako kako znam. Dugo mi je trebalo da uhvatim nekadašnju formu, ali vjerujem da je to napokon iza mene. Svjestan sam da navijači nisu bili zadovoljni, ne bih ni ja bio da gledam utakmice s tribina. Ali to je naša sudbina, pamte se samo loše stvari, a brzo zaboravi sve dobro što si napravio - kaže Caktaš, koga su strašno pogodile uvrede navijača nakon ispadanja iz Kupa, kada su zatražili od njega i suigrača da skinu dresove.

Jedan od rijetkih koji im se suprotstavio bio je upravo Caktaš, koji je poručio da ga mogu i ubiti, ali mu dres nitko neće skinuti.

- To što je bilo pod tribinom neka tamo i ostane, nema više smisla govoriti o tome. Samo ću reći da je Hajdukov dres za mene svetinja. Bio sam dugo najslabije plaćen od svih prvotimaca, igrao sam i ozlijeđen i bolestan, i na pozicijama koje mi ne odgovaraju, i uvijek sam davao sve od sebe. Neka se zna da sam od Poklepovića nedavno tražio da me ostavi na klupi, jer ne mogu igrati ono što je od mene tražio. Trener Vukas je opet sve posložio kako treba, puno bolje se osjećam i igram i nadam se da se to i vidi - kaže Mijo, koji je u potpunosti posvećen nogometu i obitelji, supruzi Tei i kćerkici Eni, koja će uskoro napuniti godinu dana.

U subotu je veliki derbi, bez rezultatskog imperativa, ali s velikim ulogom.

- Svjesni smo koliko je Dinamo jak, ali mi ćemo igrati za povijest, ne želimo ostati upamćeni kao generacija kojoj je Dinamo uzeo naslov bez poraza. Ne kažem ni da smo bolji, niti da ćemo ih pobijediti, ali siguran sam da će svaki do nas dati sve od sebe u toj utakmici, pa što bude.

Mijo je nedavno odigrao 100. utakmicu u "bilom" dresu, a na ljeto će vjerojatno u inozemstvo.

- Znam da ima interesa, samo se ne želim zamarati previše. Kad bude nešto konkretno, kad se moj menadžer i Hajduk dogovore, mene će obavijestiti. Dotad sam koncentriran samo na teren i želju da izborimo Europu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze
HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje