Obavijesti

Sport

Komentari 82

Caktaš: Potpuno smo nadigrali Dinamo i nismo zaslužili poraz

Caktaš: Potpuno smo nadigrali Dinamo i nismo zaslužili poraz
3

Mijo Caktaš derbi je u Maksimiru odigrao na reprezentativnom nivou. Dominirao je veznim redom, zabio gol te zaslužio pohvale protivničkog trenera Zorana Mamića

VIDEO

Ovako se nešto već dugo nije dogodilo. Mi smo u Zagrebu potpuno nadigrali Dinamo , a ostali smo praznih ruku. Izgubili smo nemoguće, rekao je Mijo Caktaš za Goal.

Iako je Hajdukova obrana djelovala dobro, 'bili' su na kraju ipak primili dva gola. Jedan na samom početku, a drugi u 95. minuti utakmice.

- Velikim dijelom smo imali nesreće, ali mi smo krivi za dosta toga. Od svih tih silnih šansi koje smo stvorili, jednostavno smo neke morali realizirati, pa i voditi dva-tri razlike. To je tako u nogometu, kazna uvijek stiže, a nama je stigla iz dva prekida - kaže Goran Milović.

Caktaš je uz Dinamova Eduarda bio najbolji pojedinac jučerašnjeg derbija. Zabio je gol i dominirao veznim redom splitske momčadi. Igrao je na reprezentativnoj razini.

- Baš dominirali protiv Dinama. Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, bili bolja ekipa, no na kraju izgubili. Šteta. Vidjeli ste i sami, mislim da smo imali puno bolje šanse. Počevši od mene krajem prvoga dijela, do Vlašića i Bencuna u nastavku utakmice. To je nogomet, kada ne iskoristite svoje prigode, vrati vam se. Nažalost, to se ovoga puta nama dogodilo. Nismo zaslužili ovaj poraz, jednostavno ne mogu ga prihvatiti - kaže Caktaš.

Misli li Mijo Caktaš da su ovim porazom ispali iz utrke za prvaka te kako komentira Mamićeve pohvale za njegovu igru pročitajte na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 82

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana