Obavijesti

Sport

Komentari 23

Chelsea rutinski preko Hulla, Lampard za pobjedu i povijest

Chelsea rutinski preko Hulla, Lampard za pobjedu i povijest
1

Razlika na vrhu Premiershipa između Chelseaja i Cityja i dalje je tri boda jer su Londončani slavili protiv Hull 2-0, a Mančesterani u Leicesteru uz gol Lamparda

VIDEO

Chelsea i Manchester City nastavljaju mrtvu trku za naslov u Premiershipu. Oba kluba u subotnjim su utakmicama 16. kola ubilježila pobjede iako nisu bili osobito efikasni.

Izabranici Joséa Mourinha dočekali su Hull City Nikice Jelavića i poveli nakon samo sedam minuta igre kad je Hazard zabio glavom na ubacivanje Oscara. Prije odmora Jelavić se mogao proslaviti u jednoj šansi, ali je glavom tukao pored gola. Ako su i gosti imali kakvu nadu u bod(ove), ona se rasplinula nakon isključenja Huddlestonea u 51. minuti.

Konačan rezultat postavio je Diego Costa u 68. minuti još jednom zabivši gol glavom, ovaj put Hazard je bio asistent. Jelavić je igrao do 74. minute.

Drugoplasirani City išao je u goste fenjerašu Leicesteru, no morao se puno mučiti za osvajanje tri boda. Domaćini su prijetili u nekoliko navrata, ali je gol ipak pao u njihovoj mreži, i to pet minuta prije odmora. Samir Nasri ubacio je s lijeve strane, a Frank Lampard lakoćom postigao 175. gol u Premiershipu, čime se na četvrtom mjestu ljestvice strijelaca svih vremena izjednačio s Thierryjem Henryjem.

Donedavno najugodnije iznenađenje prvenstva Southampton produžio je crni niz poraza na četvrtu utakmicu i tako pao na peto mjesto. "Saintse" je svladao Burnley 1-0 golom Barnesa u 73. minuti, a 11 minuta prije Dušan Tadić propustio je realizirati penal.

Kiks Southamptona iskoristio je Arsenal i izjednačio se s njim na sedmom mjestu zahvaljujući pobjedi nad Newcastleom u Londonu 4-1. Dvostruki strijelci bili su Olivier Giroud i Santi Cazorla, a zanimljivo je da je Španjolac to uspio baš na svoj 30. rođendan. Kratku nadu "svrakama" pružio je Ayoze Pérez.

Premiership, 16. kolo

  • Burnley - Southampton 1-0
  • Chelsea - Hull City 2-0
  • Crystal Palace - Stoke City 1-1
  • Leicester City - Manchester City 0-1
  • Sunderland - West Ham 1-1
  • West Bromwich Albion - Aston Villa 1-0
  • Arsenal - Newcastle United 4-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku