Obavijesti

Sport

Komentari 196

Chelsea slavi naslov prvaka, Mourinho parkira gdje hoće!

Chelsea slavi naslov prvaka, Mourinho parkira gdje hoće!
9

Chelsea je pobjedom protiv Crystal Palacea osvojio naslov prvaka. Hit na stadionu bile su majice s likom Josea Mourinha kako vozi autobus i parkira gdje on to želi

VIDEO

Chelsea slavi peti naslov engleskog prvaka u klupskoj povijesti i četvrti u zadnjih 11 godina, a Jose Mourinhu je to osmi prvenstveni naslov u karijeri, osim s Chelseajem, osvajao ih je s Portom, Interom i Real Madridom. Special One vodio je Chelsea u 96 prvenstvenih utakmica na Stamford Bridgeu, izgubio je samo jedanput. 

Chelsea je u 35. kolu pobijedio Crystal Palace 1-0 golom Edena Hazarda i matematički osigurao naslov. U sljedećem kolu zapljeskat će im i rivali iz Liverpoola. Stara je engleska tradicija da se prvak, po izlasku na teren, od protivničke momčadi dočeka pljeskom. A sljedeće kolo na Stamford Bridge stiže upravo Liverpool. Steven Gerrard i društvo pozdravit će nove prvake.

Slavljenička atmosfera vladala je od jutra oko Stamford Bridgea. Mogli ste kupiti majice s likom Josea Mourinha kao vozača autobusa. Ispod Mourinhove fotografije stajao je natpis: "On parkira gdje hoće". 

Twitter

Arsene Wenger optužio je Mourinha i njegovu momčad da igraju dosadno. Nije prvi, a ni posljednji koji će se žaliti na Mourinhovu taktiku "parkiranja autobusa", ali svi oni vjerojatno bi dali sve da sad mogu biti na mjestu portugalskog trenera. 

Jose Mourinho - Ima netko bolji?

Jose Mourinho s Chelseajem je pobijedio u 135 od 193 prvenstvene utakmice. Najbolji menadžer u povijesti Premiershipa? Te 193 utakmice nisu ni blizu Fergusonovoj brojci od 810 utakmica ni Wengerovoh 709 susreta, ali Special One pobjeđuje u 70 posto susreta. Ferguson je iza njega po postotku uspješnosti, slijede Pellegrini, Ancelotti, Mancini i tek onda Wenger.

Terry: Za ovo se živi

- Ovo je nevjerojatan osjećaj. Naporno smo radili kako bismo došli do titule. Bilo je malo nervoze, normalno, ali Eden je pogodio i evo nas. Slavimo - rekao je kapetan John Terry i dodao:

- Za ovo se živi. Imam sjajne igrače i menadžera. Prošlo je pet godina od posljednjeg naslova, bilo je bolno sve te godine biti bez titule. Sad ćemo uživati - kazao je.

Premiership:

  • Chelsea - Crystal Palace 1-0 (Hazard 45)
  • Tottenham - Manchester City 0-1 (Agüero 29)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 196
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve