Obavijesti

Sport

Komentari 35

Cico Kranjčar: 'U Kataru sam potpisao svoj ugovor života'

Cico Kranjčar: 'U Kataru sam potpisao svoj ugovor života'
5

Sad sam u luksuznom hotelu, ali ubrzo ću si pronaći neki stan. Tamo si mogu kuhati ''naša'' jela, grah ili punjenu papriku i imati mira, kaže Zlatko Kranjčar...

VIDEO

Nakon Egipta, Saudijske Arabije i Irana, Zlatko Kranjčar (58) sljedećih 18 mjeseci bit će stanovnik Katara. Za otprilike milijun i pol eura preuzeo je Al Ahli, trenutačno sedmi klub katarske lige.

- O novcima ne bih. Imao sam i dosad nekoliko odličnih ugovora, no ovaj je najbolji, najveći dosad - javio se iz Dohe Kranjčar.

Pet mjeseci bio je bez posla, novi angažman nije očekivao još neko vrijeme. Računao je da će otkazi uslijediti u ožujku. Al Ahli se nešto ranije razišao s Čehom Mačalom.

- Javio mi se agent da ima klub i došao sam u Dohu na pregovore. Uvjeti su čudesni, brzo smo se dogovorili - objasnio je bivši hrvatski izbornik.

U to vrijeme želio ga je angažirati i Hajduk, no financijska “utrka” dva kluba izgledala je kao borba bicikla i Formule 1. Splitski klub nije imao nikakve šanse dovesti Cicu.

- O Hajduku nisam ni razmišljao. Novac je u svakoj priči važan, ali, barem meni, ne i presudan. Ovdje imam sjajne uvjete, solidnu momčad i mogu u miru raditi. To mi je jako važno.

Na tridesetak Celzijevih stupnjeva Kranjčar uživa u Dohi. Živi u luksuznom hotelu, a dobio je i službenog vozača “velikog džipa”.

- Ovdje je luksuz na svakom koraku, pa je takav i moj hotelski apartman. No ne želim živjeti u hotelu, nije to za mene. Kad se malo snađem, izabrat ću negdje stan i preseliti se. Tako mi je draže, mogu si i kuhati - rekao je Zlatko Kranjčar i nastavio:

- U trenucima nostalgije kuham si ‘naša’ jela, grah ili punjenu papriku. No da se ne zabunite, nije da samo to znam skuhati, ha, ha...

Za vikend bi mogao navratiti i do kuće, do Zagreba.

- Moram se spakirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro
KOMENTAR

Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro

Plus+ Igrači pod Conteom 'pregore', a čini se da se isto dogodilo i u Rijeci. Željko Sopić (49) u svlačionicu Rijeke donio je silnu energiju, "vozio je" na 5000 okretaja, išao all in...