Obavijesti

Sport

Komentari 327

Cico: Nemojte varati navijače, ovo u Brazilu nije bilo dobro...

Cico: Nemojte varati navijače, ovo u Brazilu nije bilo dobro...
6

Morali smo napraviti više, a krivac je Šuker jer je postavio izbornika koji nije nikog trenirao, kaže Ćiro Blažević. Otto Barić rekao je kako je Meksiko jači od nas...

VIDEO

Niko Kovač je pogriješio i snosi dio krivnje za neuspjeh na SP-u, kao i igrači. No treba mu dati šansu i ostaviti ga na klupi barem još jedan ciklus. To je sažetak razmišljanja bivših izbornika.

- Treba razdvojiti dvije stvari. Plasman na SP je uspjeh, a naše igre u skupini su nešto drugo - rekao je Cico Kranjčar.

Iz Irana je putem satelita pratio utakmice.

- Nije mi jasna ta priča o ljepoti igre. Ili ja ne znam što je lijepo. Ne želim pričati protiv Nike Kovača, želim ga zaštititi, no ne smijemo biti zadovoljni igrama na prvenstvu. To nije bilo lijepo, osim protiv Kameruna kad smo imali igrača više. No na to se ne smijemo vaditi jer je to varanje navijača - rekao je šef ekspedicije na SP-u 2006. u Njemačkoj.

Dodao je kako su Rakitić i Modrić morali pružiti puno više u Brazilu.

- I veliko je pitanje zašto nisu. Nose svoje momčadi do naslova u Ligi prvaka i Europskoj ligi, a u reprezentaciji su nevidljivi. Kovačić je trebao obilježiti ovo prvenstvo... Šteta, mogli smo postići više - izjavio je Cico Kranjčar, duboko udahnuo i nastavio:

- Znam da ćete mi opet svi prigovarati na nepotizmu, ali ne mogu prešutjeti. Nitko nije spomenuo da ovoj momčadi nedostaje Niko Kranjčar. On je u reprezentaciji bitan, a to nitko ne spominje.

Ćiro: Šuker je kriv; Barić: Meksiko je jači

Ćiro Blažević krivca je pronašao u vrhu.

- Kovača ne želim kritizirati, ali nije mi jasno kako je onaj Davor Šuker mogao izabrati trenera koji nikog u životu nije vodio. Neiskusan je i još mora učiti zanat. Nije mu ni savjetnika Šuker dao, i to ne mene jer onda bi pao on u drugi plan, a uvijek želi biti glavni - pričao je Ćiro.

S reprezentacijom je bio treći 1998. u Francuskoj, tad smo na SP-u zadnji put prošli skupinu.

- Ovo je neuspjeh, s takvim igračima smo morali više. Pogriješio je Kovač s Rakitićem, a opasnost je što to ne vidi nego samo kaže da je on izbornik i on odlučuje. Rekao je pokojni Biće Mladinić da čovjek i magarac znaju više od čovjeka samog.

Otto Barić krivca vidi u Meksikancima.

- Oni su jednostavno bolji od nas. Oni su prava momčad, što mi često nismo - ocijenio je Otto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 327
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića