Obavijesti

Sport

Komentari 54

Čop prekinuo golgeterski post sa stilom: Iskoristio povjerenje

Čop prekinuo golgeterski post sa stilom: Iskoristio povjerenje
1

Duje Čop specijalizirao se za golove klubovima u kojima mu igraju reprezentativni kolege. Nakon Vrsaljkova Sassuola u siječnju, zabio je dva Badeljevoj Fiorentini...

VIDEO

Nakon više od tri mjeseca golgeterske krize, Duje Čop ponovno je pronašao žrtvu u talijanskom prvenstvu. Cagliari je svladao Fiorentinu u gostima 3-1, a hrvatski reprezentativni napadač zabio je prva dva gola za pobjedničku momčad.

- Bio sam u mogućnosti iskoristiti priliku i povjerenje koje mi je dao trener. Fiorentina je vjerojatno bila umorna od Europske lige u četvrtak, ali je i dalje velika momčad s jakim pojedincima. Pobijedili smo jer smo igrali jako dobro i zaslužili smo ta tri boda - rekao je Čop nakon utakmice.

Diego Farias asistirao je za vodeći gol za otočane u sedmoj minuti, a Čopu nije bilo teško iz blizine poslati loptu u mrežu. Polufinalist Europske lige odgovorio je pokušajima Salaha i Diamantija koji su otišli blizu okvira gola.

Suradnja Fariasa i Čopa donijela je nove nevolje obrani "viola" u 59. minuti. Duje je prošao po desnoj strani, lažnjakom zavaljao Stefana Savića i mirno pogodio za 2-0 Cagliarija. Iz igre je izašao u 69. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Alberto Gilardino 16 minuta prije kraja smanjio je za domaće na 2-1, ali gosti ipak nose sva tri boda na Sardiniju. Potvrdio ih je Farias svojim golom u drugoj minuti nadoknade nakon sjajnog solo-prodora.

- Čop je bio odličan, odigrao je sjajnu utakmicu - pohvalio je Duju suigrač Luca Ceppitelli.

Cagliari je petom pobjedom u prvenstvu došao na 24 boda, no i dalje je u jako teškoj situaciji na 18. mjestu. Zona spasa bježi mu sedam bodova, a do kraja sezone ostalo je još šest kola. Momčad Milana Badelja, koji je igrao svih 90 minuta, trećim porazom u nizu pala je na šestu poziciju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub