Obavijesti

Sport

Komentari 20

D. Subašić: Falcao je stvarno sjajan, i u bolnici misli na nas

D. Subašić: Falcao je stvarno sjajan, i u bolnici misli na nas
1

Koliko znam, klub ne planira pojačanja do ljeta, no nakon ozljede Falcaa sigurno razmišljaju o zamjeni. Ako dođe bilo tko te klase, bit će odlično, kaže Subašić

VIDEO

Ako je suditi prema uvjerljivoj pobjedi 2-0 nad Marseillem, ozljeda njihova napadača Radamela Falcaa nije posebno uzdrmala Monaco, na čijem je golu opet briljirao naš golman Danijel Subašić.

Napadačima Olympiquea skinuo je osam udaraca u okvir, čime je potvrdio dobru formu na početku drugog dijela sezone. Statistika mu je doista impresivna, u zadnjih deset utakmica, u kojima je Monaco jedanput izgubio, Subašić je primio samo četiri gola te su ga četiri puta proglasili igračem utakmice.

- Zadovoljan sam svojom, ali i formom cijele obrane. Dobro se slažemo, a tad ni rezultati ne izostaju. Bili smo puno bolji i zasluženo slavili - kaže Subašić i dodaje kako Falcaova teška ozljeda sigurno neće uzdrmati Monaco.

- Zaželio nam je sreću na videosnimci uoči utakmice. Lijepa gesta od njega, kad i u tom teškom trenutku, u bolnici, misli na klub i suigrače. Mi smo mu zaželjeli brz oporavak, čekamo ga za Ligu prvaka sljedeće sezone. Sigurno će nam igrač takve klase nedostajati, no nadam se kako do kraja možemo zadržati drugu poziciju. Drukčije je igrati bez njega, drukčije se i protivnici postavljaju, no Monaco je velik klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S obzirom na kiks vodećeg PSG-a u prošlom kolu, Monaco se približio na samo tri boda, a ima sigurno zaleđe od sedam bodova ispred trećeplasiranog Lillea.

- Cilj je biti među najbolja tri i izboriti plasman u Ligu prvaka. Vjerujem da to možemo.

Nakon Falcaove ozljede novine su pune nagađanja tko bi ga mogao zamijeniti, pa se tako spominju Chicharito Hernandez, Hulk, Vučinić...

- Koliko znam, klub ne planira pojačanja do ljeta, no nakon ozljede Falcaa sigurno razmišljaju o zamjeni. Ako dođe bilo tko te klase, bit će odlično jer nas to ostavlja u utrci za naslov prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...